Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stop nasilju nad novinarima
MOŽDA GA JE NEKO OTRESAO IZ ELEKTRODISTRBUCIJE ZBOG NEPLAĆANJA STRUJE, NEZNAMO DALI SU IZMIRENI RAČUNI ZA, VODU, SMEĆE, GAS. A OVI ZA EKOLOGIJU SU NAJ OPASNIJI. SAGLEDATI ČINJENIČNO STANJE PA TEK ONDA SUDITI .
Cuj,cuj SLUCAJNIH PROLAZNIKA koje su to patriote.....
Pa sto onda sdp kmeci na clanke u slobodnoj bosni? Vama je sve dozvoljeno samo da se pljuje po vjernicima. Al ste potplatili klix malo je reci, kakve sve vase gluposti objavljuju...
Dobro je Latić kazao da je riječ o vjerskoj mafiji koja smatra da svako ko nije sa njima i ko ne dijeli njhove stavova da je protiv njih. Svoja shvatanja nametali bi drugima pa čak i silom.
evo u sta se pretvorio tzv. Sdp, nista ne poduzimaju samo se medijski oglase i to je to.... koliko je njih briga za latica, zmijske suze rone ali ih je briga jer spinuju sda i rade neuspjesno.... jadna je ta politika koju vodi niksic i zlaja iz sjene... ko drugacije misle otjeraju ga
svakao je to policijski posao a ne politicki da spinuju i iznose gluposti
A što se ne oglase pripadnici vehabijske zajednice i ne osude siledzije među njima koji ih brukaju?
prema onoj slici u Avazu koju Latić poslao, rekao bih da je rijec o onom Šabanoviću mlađem što nekad prije par godina s rođom opljačkao Zirat banku pa otišli kupiti trenerke i murija ih u Atili/Barlotiju našla..
treba prvo da šćepin tornjak prijavi policiji ovaj slučaj! p.s. nije bilo potrebe da ga neko ošine u glavu, jer je već odavno udaren!
Ja sam mislio da mi imamo ljevicu koja moze parirat desnici...a ustvari s ljevicom mozemo samo d.r.k.a.t....tuzno
Nermin Nikšić izjavio : Niko ne može preživjeti što je SDA uspjela do sada ... IZGLEDA FRAJER ZAPREPAŠTEN PRED ŠANSOM DA UZME IZBORE