Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja najbolje bi bilo sve svi da rade bez podjele posla, koja retardirana izjava od likova koji ne zele nikakvu odgovornost. Pobjegli od posla sad puni pameti. Imali smo i od vas programe 2010 godine pa 15 mjeseci se niste uspjeli dogovoriti ko ce sta da radi i na kraju ste isto uradili ko i ova sad bagra.
Koji se vrag ovi javljaju, rekli ste da ne želite, sad lezite i poklopite se!
Opet otkrivanje tople vode.Ponizavate sticenike ustanova Vladimir Nazor i Mjedenice.Eto ko vi bi nebi uzeli fotelje bez programa. Programi su vam(svima)kao televizijski,Elif je za vas mala maca.
Trebalo bi mi pokositi 2 duluma, ako ima ko ....
A vi u upozicione ugodne fotelje, boli vas tuki. Nek' je i 5000 KM, samo nek je redovna.
Opet ista govna, jelde SDP-ovci
Čuj, ma nije moguće...
Sve je to u pet deka.
Uvjek je tako bilo. I kada ste oravili vlast i koalicije zasnivale su se na plijenu.