Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ulazak bih u nato je je ustavna i zakonska obaveza" ?! i likovi koji mrtvo 'ladno izvale ovo su neka qurcheva alternativa... majko moja... samo živi kreč rješava ovu deponiju.
maxe.. kakvi ovo maljevi progovaraju
ovi "gradski" su tezi idioti i od sda
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dudko pokvareni seljacki mucak naci ce opet nacina da nategne i svoj narod i opoziciju u narednim izborima.
Tu sam opet da malo razmisljamo sta bi se moglo desiti bez vojske u RS. Dodik misli da sa policijom moze braniti svoj narod.Srbija kad bi se umjesela napravila bi sama sebi stetu zbog napada na suverenu drzavu BiH.Rusi isto tako.Nato bi bombardirao Srbiju, za Ruse je tesko nesto unaprijed ustanoviti.Nato jedinice se nalaze na granicnim djelovima pred Rusijom.Zapoceti rat zbog nevazne RS bi bio smrtonosan samo za Srbe.Srbija nebi mogla preuzeti sve izbjeglice iz RS.Nastao bi problem u Srbiji.
@SuadinLjubavnik ostar si
@SuadinLjubavnik ja bi tebi preporucila da promenis nik.........SuadovLjubavnik ti prilici........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovoliki napadi na RS nije vidjen odavno na ovim prostorima. Prvo su uleteli srpski izrodi, pa onda poklove ovi islamski isprdci. RS nikada jaca jer narod stoji iza nje, a tu je fala Bogu narod iz Srbije. Mozete samo da flautate sopstvene glavice smrdljivi islamisti...
miran djikane hlade ti se mekinje
cuj nikad jaci hahahahha balo balavi razguli sa portala
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DODO, provaljen si . . . ! ! !
JESU OVI IZ SDP-a ZIVI? COVJEK BI POMISLIO DA SU SE UGASILI ILI DA SU KOLEKTIVNO OTISLI U NEKI ZABACENI DIO SVIJETA, NA NEKI EGZOTICNI OTOK NA ODMOR. NEDAJTE SE OMETATI I ONAKO NECETE OSVOJITI VLAST, PA SE NE TRUDITE PAR ZADNJIH MJESECI.
CRVENE LIJENCINE, NISTA NE RADE, SAMO ZNAJU KRASTI. NISTA BOLJI OD SDA I SBB NISU. CAK NAPROTIV, SUTNJA I NERAD SU IZDAJE!
sdp neka organizuje referendum i neka vodi bosnjake u nato....nato ce sutra da ratuje protiv turske jer na rusiju ne smije...zasto bi srbi isli ubijati turke?....ako dodju u srbiju ubijat cemo turke ali nema razloga da ih idemo ubijati u ankari...bosnajci bujrum....
@yale ...turska ce veoma brzo da bude uvucena u rat....mozda preko kurda a mozda iznutra preko gulena...nebitno...mozda i samim smaknucem erdoana.....ali u turskoj mora da plane....ameri vec deceniju naoruzavaju grcku....zadnja je isporuka aviona od 3 milijarde$.....sta ce maloj grckoj takva avijacija???....na kraju...zar ti vjerujes da ce rusi da ginu za turke???....pisam se na turke....ja samo kazem da srbi ne treba da idu u tursku da ubijaju turke....
@yale... samo srbi,srbija i cetnistvo...sve ostalo pisam...