Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Vecina vasih vjecnika bi guzice dalo za kak'u foteljicu, uhljebljenje familije ili pare! To ste dokazali bezbroj puta, pa vas SDA kupuje k'o paprike na pijaci! 2. Ako vam se sav program i 'ujedinjenje' svodi na anti-SDA pricu pos*em se i na vas!
Na sreću nisu većina, koja bi u papke - no jedan broj je ostao tu gdje je , jer će u budućnosti njihova cijena bti veća! Zašto je ovako sa papcima, koji je sve razlog? Nijedna od lijevih stranaka nema jasno i decidno stav šta im je ideološko opredeljenje. Razapeti su u lepezi; neoliberalizma do neolopovizma. Nijedna nema vođe koje će povući kao lokomotive. Svi su nekakve manevarske kokomotivice i nisu za vožnje van matičnih stanica. Jednom rijeći sitni politikanti!
SDP, DF, Naša stranka: BOŠNJAČKI lijevi blok se nije raspao, spriječit ćemo da SDA imenuje gradonačelnika Sarajeva
@at3ist Nisu Bošnjaci al su bošnjački političari. Predstavljaju Bošnjake.
@tender j.b. ti svoju srpsku terma -U-prkno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Radije cu glas dati najvecem govnetu nego SDA clanu
D9lokle je dosla i ova Nasa Stranka,sada odjednom sa idu u koaliciju sa SDP,to isti koji su nas lagali 4 godine,i sa DF ciji je sef stranke najgori politicar,svi ste isti,lopovi mrtvi
Majku vam lopovsku samo se borite za svoje guzi*e i kako ce te se odrzati na vlasti , pa niste postavljeni zbog toga nego da radite za dobrobit naroda i drustva a ne svoju korist.
Bosnooo mojaaa divna mila vole te tvoji bošnjaci bošnjačka bosna idemoooooooooooooooooooo
klix je prosdaovski proustaski i procee..tnicki portal pa me banujte koliko zelite
Teško će se dogovoriti sa Peđom u Sarajevu.
sjaho kurto uzjaho murto
Nacionalisti na aparatima! Uvijek ce biti pojedinaca koji se u lokalnim sredinama mogu kupiti za male pare. Ali bitno je da se generalno ljevica drži na okupu, i sve će doći na svoje. A onda potop nacionalista već 2018. godine. SMRT FAŠIZMU!
Ke ke ke ke! Pobijedila kvazi-ljevica ili kvazi-desnica, potop će doživjeti samo građani.
Onako kako će stalno iti sa N. Strankom. Kada dođe do pojedinačnih interesa odluče za pojedinačno. Na jeziku dobi u stvarnosti šupljikat. Nisu krivi članovi Naše, ali trojka vodećih sa Peđom na čelu svakako da! Na kraju sve lijeve stranke moraju biti svjesne vrlo jasne činjenice - 80% građana koji glasaju za njih - su Bošnjaci. Žele li pojedinci iz lijevih, da večinu otjeraju od ljevice? Otjeračemo mi njih, a onda se obračunati sa " našim" fašistima!
99% Bošnjaci 1% Ostali
@at3ist Pa ko će glasati za bošnjački ljevicu nego Bošnjaci? Imaju i Srbi i Hrvati svoje opozicije, doduše kod nas nije lijevo i desno nego ko bolje i uspješnije uništava BiH taj pobjeđuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
U našoj zemlji nažalost uopče nema veze o kojoj se stranci radi, ako se izuzme nacionalni predznak i entitet postupanja, kada svi isto misle, svi se kontaju nabrzinu obogatiti i što manje raditi, sve su to djeca nekih samoupravljača, partijaša, direktora, oficira, milicionea, drugova iz komiteta, srezova, mjesnih zajednica, tako da je princip isti, a sve ostalo nijanse, što bi rekli:" LUDOM RADOVANJE, A NAMA SIGURNO JADOVANJE ".
Кад се ''ш'' пресерава, постаје ''ћ'' а не ''ч''.
Ahahahahaahahahaha