Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba da ima, jer se nacionalistima ne smije prepustit' sve u ruke. zamisli tragediju da tamo sjede Bakri, Čović i Cvijanovićka. Ubistvo odmah.
Odmar napraviti masovno iseljavanje, nešto kao afrički imigranti kad bježe glavom bez obzira! Pa taj trojac je gori od toga da nas atomska strefi
Koji smo mi shit od države, umjesto da se kandidati ocjenjuju po stručnosti, karizmi, sposobnosti i dosadašnjem djelovanju mi moramo naglabati oko nacionalnog predznaka! Oj 'bem te Daytone!
Jedino razumno rješenje vođstva SDP-a je da jedini kandidat bude Prof. dr Zlatko Lagumdžija za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, i tu i takvu odluku bi glasači 100% podržali. Zlatko bi ih razvalio k'o Messi... Sve ostalo nije vrijedno truda ni pažnje..
Ko god vala n krajau krajeva da bude, sigurna sam da ce biti strucniji od kantidata iz drugih stranaka.
SDP treci izborni ciklus pokazuje koliko je zapravo bošnjacka nacionalisticka stranka koja zeli hrvatima oduzimati njihovo ustavno pravo....to je zaista sramota...
A na čemu temeljiš svoju konstataciju??? U BiH ima preko 400 000 registrovanih birača hrvatske nacionalnosti, dva HDZ-a su 2010 ukupno imali 120 000 glasova Jel to večina i volja hrvatskog naroda? Pa ljudi su izgubili vjeru u zaštitnike i red je da ima se ponudi normalan čovjek! Uostalom Lidija Korać je rodom iz Posušja, žena je obrazovan i sposoban kadar čije hrvatstvo ni Čoviću nije upitno?
Kako ovi likovi zele da uniste BIH, apa to je nevjerovatno :O
Opet se samo potvrđuje da je to država za JEDNOG čovjeka
samo vi jos malo potpalite hrvate u bih,problema nikad viska................. nikad niko ovde pameti nece doci.........
Crkli dabogda , gori ste lopovi od SDA a i od fahre kepeca