Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba im sve kad su propala stranka
onehunid97 PROPALI SU ONI DAVNO
džaba sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ništa ovi su bar napravili koliko toliko autoputa.SDA ni metra za 4 godine
denis becirovic nece uopce prihvatiti kandidaturu za clana predsjednistva,jer je potpuno svjestan da dva kandidata opozicije nemaju uopce nikakvu sansu da pobijede.glasaci koji su lijevo orjentisani ce vecinski glasati za komsica samo da se neprijatelj i uzp-ovac covic izbaci iz igre,tako da je denis becirovic potpuno svjestan da nema nikakvu sansu da pobijedi a i sam zna da ga niksic tako eliminise kao kandidata za predsjednika sdp-a. becirovic je dobar kandidat, ali nema nikakvu sansu.
Denis Becirovic do pobjede !
Rade SDA botovi, a stranka će imati u vidu ko se najviše trudio 🤮
Prvi uslov za sve kandidate Morao bi biti tečno govoriti, čitati i pisati Engleski, ali i svoj jezik......,da se ne brukaju i tu i po svijetu.
Kako god da okrenete nema bolje od Nase Stranke...
Denis do pobjede
Sve ove politicke stranke u zemlji bi presrecne bile da imaju u svojim redovima ovakve mlade kapacitete i sto je najbitnije da su cistih ruku i savjesti recimo poput uvazenog gospodina D.BECIREVICA.
Piše se svašta po komentarima, moje misljenje u ovom trenutku kao najlogicnije rijesenje je Bećirović nema nekih jakih protukandidata. Samo pošto predstavlja bosnjake mora dobro paziti sta prica i kakva djela cini u suprotnom, mala greska mu moze otezati situaciju.
Nisam simpatizer niti jedne stranke ali ako kandidat bude Denis,moj glas ide njemu. pokazao je najvise ozbiljnosti i da skolu nije kupio,elokventan je.
Nije on toliko mahnit da to prihvati i da ga ispusi. Ako voli nek izvoli.😁😁😁
Denis Bećirović budući predsjednik BiH!!!!!!
Nemate vi nikakve sanse, sve ce vas u zaborav poslati gospodin Radoncic
scepo ce u zatvor, nece biti uopce kandidat.
Ovdje bi Šćepan mali mogao uletiti sa ponudom koju je teško odbiti.
@Regulator1 Platiće mu Šćepan da odustane od kandidature.
Pa sta oni predstavljaju kandidata kada nece uskoro ni postojati,smijesno...
MA KAKAV VAŠ KANDIDAT, SDP=NEKAD BILO SAD SE SPOMINJALO ! ! ! !