Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasite me srpskog junaštva, hrvatske kulture i SDP-ovskog patriotizma 😩👐
Nema spasa od gradjanstva, ne moze se u EU bez gradjanstva
NASA STRANKA (PREDRAG KOJOVIC, SABINA CUDIC) I CIJELI SDP NAJVECI NEPRIJATELJI BOSNJAKA I REPUBLIKE BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najlakše je samo kritikovati!
Pogledaj ti ove traktoriste kako pokusavju da uzmu neki glas. Bisera nije stala uz Dodika, vec je ispostovala dipomatski protokol i pokazala ozbiljnost ove zemlje, a nasi Zlatni Ljiljani Zeljko Komsic I Sefik Dzaferovic su pokazali Lavrovu sta misle o njegovom nepostovanju ove zemlje.Ostavite kradljivci traktora Biseru na miru, stranka vam se raspada.
ovaj Mijatovic tipicni srbin, "smjesta trazim .."...ako si clan jedne stranke onda se dogovaraj unutar stranke i izadji sa odlukom stranke ...svi bi da imaju stranku iza ledja a onda da nastupaju samostalno...ako je tvoje misljenje da treba da daje ostavku onda to reci ne kao clan stranke
Bisera je kraljica.Oderali ga iz Predsjednistva Sefik I zeljko,a ona kao prava ministrica vanjskih poslova,domacinski razgovarala,i ocitala bukvicu g Lavrovu.Da ne bude da ga niko od Bosnjaka nije nalijepio direktno.Bisera je kraljica.
Hajde populisti i kvazipatriote nemojte vi nikome lekcije citati. Iskreno ne gotivim debelu sekunde jedne ali ovo je bilo sasvim ok sa diplomatsje strane. Dva ekvivakentna ministra i to je to. Cak sta vise ovdje je ponizen Dodik.
Dobar si covjek, ali ministrica je uradila onako kako kazu diplomatske knjige. Skolski primjer. Ona je ispostvala operativni dio, a visi nivo je pokazao jasan stav.
Sdp Vojin Mijatovic ce vas srozati. A Bisera Turkovic je kraljica. I nemoj da nekog vise cujem da je usta uzme u negativnom smislu sa ne bude lomljenja vilica na cesti.
SDP ova kilava stranka bi da nečim upravlja, oni su u ratu simpatizirali četnjake, na kojoj god strani da su bili, a vidi nam ga pa opet Vojin, drug za šta se to druže Vojine sad zalažeš? Ovaj džaferbegiž i komšoglu su jasni, bakir njihovim pimpecima gloginje mlati, a biserna nema pimpeka pa je jasna situacija barem što se SDA tiče. Ali esdepe, to je čudno
Ova krimi baba i prezime je ukrala,od bivseg covjeka,i jedno je od najvecih kriminogenih stvorenja u drzavim.SDA KOBILA...
Ak ne serite
Ovaj Vojin za koga navija. Pa logično je da se susrela sa Lavrovim. To joj je posao
Poslije izdaje u Srebrenici sdp je trebalo ugasit da ne postoji vise.
Zasto bi kna stala uz dodika kad ste Vi od dolaska dodika na vlast u BiH njegovi saveznicj.. dobar potez Ministrice a lavrov razgovara sa ministrom u svom rangu..ponizenje je to vece za rusiju
Čudno, pa SDP je nastao od ruskog boljševizma, da im nije bilo oktobarske revolucije nikad se ne bi čulo za njih!
Bolje je sutjeti i ne oglasavat se ponekad,ali SDP ne moze bez glupiranja.
Nakon onog u Srebrenici, SDP nema pravo traziti ostavke od bilo koga dok ih oni sami ne podnesu.
Vratite ljudima traktore bandoooo