Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VI STE NAJVECI KOMICARI OD SVIH STRANAKA, PA IMAJU SLIKANI DOKAZI DA SU VASI PLAKTI POSTAVLJENI SIROM BIH, KOGA VISE MASLATE?????
I dalje mislite da ce iko za vas glasati, hahah ?
koji plakati, gdj3 su dzambo plakati, sllike na plakatima, gdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je potez koji se ocekivao od svih stranaka ili barem vecine, ali izgleda da im je vaznije bilo da nam se "slatko" smjese sa svakog coska u gradu.
Pa kamo srece da su sve stranke ovo uradile, ovako samo prave smetljiste od grada, papira na sve strane stranackih plakata poljepljenih gdje im nije mjesto, isto tako poderanih po podu.. uzas..
Ma nista oni nece postici ako je citav grad opljepljen njihovim plakatima. Narod ce prepoznati prave vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
najaci steee,uh
TAKO I TREBA, ENO VIDIM DA SADA SKIDAJU NEKE, I STA SU DOBILI, NISTA, POTROSILI BEZVEZE SAMO!
DF je zauzeo pola sarajeva, ostalo je ostalo za SDA i ostale male stranke. Eh sada, zamislimo samo odakle ovoj novokomponovanoj pare? Kaze digao kredit?! Pa jel ga stid reci to narodu koji je gladan i zedan, a obecava mu neku revoluciju... Ko je ovdje lud???
Lijep i pozitivan gest, ja nesto nisam vidjela druge stranke da su se pretrgli od pomoci. Ne znam sta ce vam inace outdoor kampanja, bas smo zeljni da gledamo mjesec dana, necije slike i predizborna obecanja. Svjesni ste svojih kvaliteta i prikazujete ih tamo gdje treba.
MA KOGA VI LAŽETE MOŽE ZAJEDNO POD RUKU SA ONIM KRADONČIČEM IZ TORNJA NAPRAVLJENOG OD SDA STRANKE!!
primjer za druge, svaka cast!
Posebno se odrekao lopov DZevad Becirevic.SEST JAGNJADI ZAKLAO ZA BAJRAM NA BARICAMA ,A ALKOHOL TEKAO KO POTOK. MAJKU,ZENU I KCERI LOPOVSKO.NISI TI NI SDP,TI SI LOPOV.
uvijek ima pojedinac kojem treba pokazati gdje mu je mjesto...
sdp ne pravi dzumbo plakate jer je svjestan svoje propasti pa ne zele trositi novac koji ce im biti prijeko potreban iza 12-og...
desparado jel ti stvarno u ovo vjerujes cula kazala ko i uvijek nigdje dokaza bar jedan racun ili svijedok ako je pravi
kamo srece da su i ostale strake nesto slicno uradile... Cujem Izetbegovic donirao felgu od audija, vrijedi 10 hiljada
Jedini pravi potez koji je mogla neka politička stranka napraviti! Bravo za sdp!
niste na plakate al jeste pozderali i popili po kafanama samo vam budale vjeruju
Gore su navedene cifre gdje je utroseno. Ne moras biti toliko slijep pa da kazes samo ono sto ti se kaze... Prvo malo procitaj pa formiraj misljenje
Ja nas stvarno nekad ne razumijem sta je lose u tome sto su umjesto da obljepe grad taj novac donirali tamo gdje je potrebno ... bitna su djela i uvijek ce biti nije mi jasno da neko na drugaciji nacin moze uopste da razmislja.
Ako ovo nije plemenito odricanje onda ne znam sta je!!!!
SDP ima scre i mozak zato ce biti izabran!
Svaka cast SDP-u za ovaj potez.
Trebale su se i ostale stranke barem u ovome ugledate na SDP i isto postupiti.
Trebale su ali nisu, jer nemaju to sto ima Sdp a to je srce i mozak!!!