Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje istrošene face čovječe? Kad ih vidim prva asocijacija mi je enormna poslanićka plaća, nikad puške u rukama, kompenzacioni mandat. palamuđenje do besvijesti, vlada u hladovini, incicijativa bez izgleda za usvajanja, pronalaženje imaginarnih neprijatelja, podrška od imaginarnih udruženja i stranaka iz holandije i rumrunije (koji su saopćenja slali u medije nedjeljom).
Prvo ovdje treba povećati izborni prag bar na 10%,da bi izbiti puno stranaka za finansiranje(poslanici sa 200 kupljenih glasova upravljaju našim životima).Uvest elektronsko glasanje.Spojiti Opće sa Lokalnim izborima.
mi bosnjaci, ako se ne odreknemo sda politike, a necemo, imamo velike sanse da postanemo palistinci 21. vijeka, nemora to biti bh blok samo da nije sda, ona je kao kokain za bosnje
Zato ovi i jesu na vlasti sto ste im vi takvi nikakvi alternativa
Samo naprijed SDP-ovci, sve je bolje , nego kupiti mrve sa SDA stola i kao ovi iz SPD ...
Samo u Federaciji. U Republici Srpskoj je SDP srpska stranka.
Jedino gore od zadrtog Bosnjaka je pokvarena komunjara. Mozda su cak i tu negdje. Nisam siguran.