Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pođimo od pretpostavke da mu je izjava tačna.Što je i najvrejrovatnije.Ali zašto to nije izgovorio dok je bio na vlasti i borio se protiv toga.nego lafo sad patriota. mrš
A šta ako je, bar hipotetički, čovjek rekao istinu????
prvo se pljuvali ,psovali ,ogovarali ,optuzivali a kasnije se vjencali zlaja i fahro . za vjencani dar dobili od kuma keljemendija blindiranog dzipa. a vatrometa nije bilo jer covjek zaduzen za vatromet\" turkovic\" se nalazi na sluzbenom putovanju
Nevjerovatno je cime se sve sluzi pogubna politika SDP-a, tehnikom spinovanja datih izjava u svrhu davanja novog bitno drugacijeg smisla ali naravno u korist ove izrazito opasne politike \"socijaldemokrata\" (ako ih tako jos uvijek mozemo nazvati). Ta tehnika izvrtanja tudjih rijeci je malo poznata obicnom gradjaninu, ali eto politicarima sluzi itekako prilikom zbunjivanja sirokih narodnih masa. Doci ce i taj izborni dan, ne dozvolimo da nas ovakva sramotna politika SDP-A ponovo zavede i uvjeri u drzavu za covjeka.
Ja: SDP, odj.bi! Dosta je bilo!
Zbog ovakvih izjava bivseg ministra moral se oglasiti SDA. Proglasiti ga ludim ili se ograditi.
REPUBLIKA SRPSKA JE ZABETONIRANA NAKON POTEZA HDZ I SDP A FEDERACIJA JE U RASULU I VJEROVATNO I TRECI HRVATSKI ENTITET STIZE .MOJI BOSNJACI ZBIJTE SE U 4 GRADA PA NEKA VAM NAPLACIJU MOSTARINE KAD NEMATE PAMETI NAZALOST.
Sada moze hdz i sdp u koaliciju sa nikolicevom starankom
Krme jedno...neka su te smijenili pijunu Dodikov...sranje jedno....
Ahmetovic je tele jedno obicno
jedina istina koju je izgovorio u svom mandatu
Samo da napomenem da je taj isti SDP juce predlozio zakon kojim se prakticno ukida sukob interesa a to znaci da se ukida i korupcija. I to u pozadini svih desavanja. Jasno je za sta se ta stranka zalaze, Svi koji u toj stranci nisu dio tog tala i koji ne podrzavaju tu politiku a ima ih jako puno, treba sto prije da se odreknu te politike koja izdaje drzavu. Svi znamo koliki je problem da se dobije dobar zakon na drzvnom nivou zbog raznh opstrukcija Dodika a sada SDP dobrovoljno ukida jedan takav zakon. Nikad vise Srbi neced dopustiti da se taj zakon popravi.
Ova SDA je okrilje kriminala, užas
STIDIM SE KO MI JE BIO MINISTAR SIGURNOSTI!
Joj Zlaja jesi ti meni smiješan.... Pa sve ti je reko čovjek
SDP JE JEDNA OBICNA S.A.N.U - PROPAGANDA ideologije velikosrbizma KOJU CE KO UVIJEK SKUPO PLATITI PRAVI BOSNJACI a i PRAVI HRVATI ko i RBIH-a ! Lagumdzija je jedna obicna rupa srboslavije ! Da je JASNO, nemam nista protiv Radoncica i SBBBIH a niti podzavam SDA !!! SAMO DA JASNO BUDE SVIMA !
UUUUUUUUUHU, ŠTO OVAJ SDP UKA.KI . A JA MISLIO DA SE OKRENEM NJIMA. JUF, FUJ, GLUHO BILO ! OVOG SADIKOVIĆA NE POZNAJEM LIČNO, ALI MISLIM DA JE JEDNA PRISTOJNA I POŠTENA OSOBA I DA NE PRIPADA OVOM MANGUPSKOM I KRIMINALNOM MILJEU.