Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li išta gore na ovom dunjaluku od sda
ima sda-s
ma nema
SDA nikad neće preboliti što su izgubili mjesto gradonačelnika u Zenici jer ne mogu dalje sprovoditi svoje talove pa na sve načine koče sve što mogu i cilj im je da sad s.j.e.bu sve živo u Ze na gradonačelnikov teret. Rak rana ovog društva je SDA, spremni su narod u rat poslati samo da bi njima bilo dobro.
Fudo kao da je od boga poslat da ispravi" krivu drinu" od politicke mafije ! Treba covjeku dati podrsku uspio ne uspio
Optuzuju ga da je poceo nezakonito i podmuklo koristiti postenje, pravednost i cast kao instrumente politickog djelovanja sto je apsolutno neprihvatljivo...
cilj sda je bio da nekim nadrealnim amandmanima što više razvuče usvajanje budžeta i da onda kažu da je fudo kriv za neusvajanje budžeta u roku, e sad im je propala namjera pa su popizdili
po clanu 17 zakona o lokalnoj samoupravi gradonacelnik mora da vijecu predlozi nacrt budzeta do 31.03. To je i ispostovano, da taj gradonacelnik nije povukao svoj prijedlog, i vec tu prekrsio zakon, jer povuceni prijedlog se ne broji.. a po zakonu mora da se predlozi vijecu na glasanje.. gradonacelnik cekao skoro kraj marta da bi to uradio, na kraju ne dozvoljavajuci ikakvu diskusiju oko budzeta povlaci svoj prijedlog i blokira grad. eto to je nezakonito..
@axel to sto sad gradonacelnik pokusava na nekoga da baci krivicu kao i dosada, to je druga stvar. Nije gradonacelnik cekao bezveze 4 mjeseca da predlozi budzet. i da ostavi 2 sedmice za diskusiju i potencijalne amandmane. bez obzira kakva je SDA, ovdje su upravu, i gradonacelnik je djelovao nelegalno.. inace, gradonacelnik moze da nakon tri mjeseca usvoji budzet da nebi bilo blokadi grada, ali ne i onda kad je sam kriv za to..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA lopovska stranka od osnivanja mora dole.
Mislim da Hrvati nisu svjesni činjenica da je dosta lakše uspjeti kao Hrvat u FBiH nego u Hrvatskoj! Hrvatska je dosta brutalnija i surovija teritorija za biznisa,gdje su "naši" Hrvati više plijen ,nego predator!
E,jbg kako ovo? Ostavih komentar na pogrešnu vijest!!?
Drzi se ti bljeska haha
Spin Off X-Man-ova i Avengersa ovaj Kasumović i SDA...i DC Comic u vidu onoga Rame i Lvedina sequritas hahahah....
Istim diktatorskim metodama, gazenjem tudjeg misljenja i slobode se sluzi NEZAVISNA vladajuca struktura u Visokom. Vrijeme je da se drzavni nadlezni organi, agencije ukljuce i vec jednom stanu u kraj "Nezavisnim" koji se ponasaju kao diktatori i vlasnici gradova koji na svaki pedalj grada gledaju kao na babovinu.
Fuad zvani Tito. Samo jako
Kako ce SDA podnijeti krivicnu prijavu protiv Fude kad je on njihovo doskorasnje tele bio.Sve sto je naucio u politiki je vrijeme sisanja SDA krave.Jedino je mozda Dofu imao mal9 vise vitamina ili ljubomore na one oko njega pa je na vrijeme istupio inace ke mozda mogao sad biti sa Zukicem sidtanar na istom spratu
SMETLJARI KRIMINALNI!
SDA taktika ako ne vlada onda daj blokiraj umrtvi dok opet oni ne zajasu da kradu
kurva o postenju
E nema dalje kad smo dosli na taj nivo da SDA nekom prica o pravu i podnosi krivicne prijave ;) ahhahaha
....gradonačelnik je, svjesno i sa namjerom, onemogućio vijeće da se uopšte očituje o budžetu grada, .... Sta znaci ocitovati se na bosanskom jeziku :DDDD ???? Je li ovo kroatizacija bosanskog jezika na djelu ://///// ???