Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte ili pita li ko gradjane Zenice.Koliko smo upoznati na terenu , gradonačelnik ima vecinsku podršku gradjana Zenice. Ko koga tu......da prostite.Mislim da Narod znoo, ko je u krivu i ko radi protiv volje naroda i države. Pitanje je , Ko je kriv?
Dosta je bilo te propale sda njihove je vrijeme prošlo!! Budite uporni i istrajte do kraja sretno vam!!
Fudo strucnjak za ekonomiju, gdje je on to radio uspjesno a da nije na budzetu. Obecao posteno i transparentno zaposljavanje, a nijedan konkurs u javnom preduzecima i gradskoj upravi nije regularan, primani samo njegovi poslusnici. Navodno spasio NK Celik, doveo investitora a on Celika zaduzio najvise dok je bio u upravi. Milion vise za plate gradske uprave, to je domacinski odnos prema parama građana. Koja je razlika između njega i SDA , nikakva...isto je to samo u drugom pakovanju.
Sranje!!!.Lično sam se uvjerio odmah na kraju rata kada sam ulazio u prostore tadašnjeg poglavice sda u Zenici ,okružen palmama ,kompjuterima ,novim namještajem,tapaciranim vratima ,sekretaricama itd.u kakvoj raskoši on živi.Oni su ovo prenijeli na cijeli prostor bih,i sada uporno pljuju po svakome ko nije njihov odnosno onoga koga narod bira.Samo ih zanima lični interes i u pravilu kriju se iza stranke.
@fare123 Ljudi. Ne mogu da vjerujem zar je moguce da SDA radi protiv sopstvenog naroda i da ga je zavadila međusobno .Pa ako je tako odna su u ravni sa neprijateljima drzave Dodikom & co..???????
Naroooiid znaaaaas, je li ove goddine opet dijelite kafu i banane za majmune da gladaju za vas da jos mozete krasti, rođa zaposlit, firmi o jadu zabaviti mladih u Njemacku zapislitii tako to
Hajte molim vas NE prodajite vise maglu. PARAZITI ovog drustva.