Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali pazi čovjek kaže mi hoćemo sekularno pravnu državu ranopravnih građana na svakom njenom dijelu bez obzira ko je ko kako se izjašnjavao itd i onda se odjednom dignu sateliti susjednih država u bih, čak i sami susjedi viču a ne nećemo mi to, to je pozivanje na rat, kako se usuđujete tako nešto željeti napraviti u jednoj državi! zamisli kako!
slobodno društvo je fašistima uvijek zagonetka
Bakir kad kihne Vulin i Stevandić spremaju izjave za medije i najavljuju smrtonosnu epidemiju influence B.
niti ima odcjepljenja, niti ce se raspasti RS bar ne iducih 50-100 godina.
To se i ja pitam mili predsjednice
https://www.youtube.com/watch?v=z2BBLAFc4-k
E moj Bokire, radiš sve kako odgovara razaračima Bosne, i daješ im municiju. A omladina ode. Valjda će ostate za tebe i Genjca nešto da se rastalite... Nooooorooooood znooooo!
I tako smeće SDA-ovsko ojača poziciju Dodika u RS, sve stranke koje su se klale do juče sada daju podršku ... mater ti mrtvu
Zato sto je Krajisnik izdao knjigu "Radjanje Republike Srpske"! Samo postojanje Sumske je preteska povrijeda svih gradjanskih prava u BiH;
decenijama? od 1993? koliko decenija?? 2??
@as123987 ..od 72-ge i Islamske Deklaracije
Dobar, loš, zao. Nebitno. Kakav god da je, Šemsudin Mehmedović je treći po broju glasova u SDA. Odmah iza Džaferovića koji je državni nivo, i Zvizdića. Ova dogovorena medijska hajka i reakcije su lijepo pokrili činjenicu da je treći u stranci izbačen iz stranke. Niko od medija Mehmedovića ni ne spominje, niti pita gdje je, a kamoli da priča o raskolu u stranci. Odličan cover up.
Pa da Vam dignu rejting, kao što ste i dogovorili. Da se raja malo naoštri na međunacionalni sukob, da zaborave da niste još formirali vlast a prošlo godinu dana od izbora, da niste km autoputa napravili, da više nema mladih doktora, a nemal ni medicinskih sestara, da zaborave da je gorivo KM2,50 a cigare KM5.00. Da priča raja o deklaraciji dok čeka termin za CT. A plata konobara i trgovca KM500. Jbg, nije ni čudo da kradu.
A sto nista niste uradili po tom pitanju? Samo znate otimati, krasti i pljackati. Sve ste donacije pokrali. I pare sto smo skupljali za oruzje (za odbranu 1992) su zavrsile u vasim dzepovima. Milijarde ste pokrali i nista niste napravili
Nedaj se Bake!
Jel treba nabrajati sve promasaje i poraze koje je Bakir Izetbegovic i bosnjacki narod sa njim dozivio u samo zadnjih 5 godina?? Sta bi od onih obecanja iz Vjecnice, kad se zaklinjao da ce ih 'odraditi'?? zapravo POSTOJI LI I JEDNA STAR DA JE BAKIR IZASAO KAO POBEDNIK??
Radite na tome da BiH jednostavno prekopira švicarsku konfederaciju, gdje neće biti mogući entiteti, distrikti, odcjepljenja ni pripojenja susjednim državama.
Tko te ne zna,skupo bi te platio.Koliko ne-Bošnjaka ima u tvojoj stranci,KirBa?Koliko ne-Bošnjaka će biti na čelnim pozicijama u tvojoj novoj republici?Zagovaraš građansku državu,a predsjednik si jednonacionalne stranke.Svi ste vi isti,druga strana iste medalje.
Vreća RS-a za našeg Baketa :D