Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hajde svako iz SDA po njih par kuci vodite, nahranite ljude i utoplite!
@mrbillionaire Haha lukavi ste vi klošari! Doveli migrante da destabiliziju šestorku, ograničenog Fahru postavili da on riješava vaša sranja, na kraju ćete ga smijeniti i otjerati opet u bajbok! Prevarantski u stilu SDA! 😂🤮
@mrbillionaire I hanumu "posudite malo"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve migrante na Poljine, kod Ckakira , on ce im pomoci jer zna kako je biti izbjeglica , bio je to za vrijeme rata
samo da se zna to su zaštitari Salke Zildžića Salko Zildžić. 83%. Broj pitanja: 12. Broj odgovora: 10. Postavi direktno pitanje ovom parlamentarcu; Stranka: SDA; Parlament: Parlament Federacije BiH; Dom ...
Baš kako i naslov kaže samo bez dvije tačke, SDA ZAŠTITARI!
Eto ko je uzeo pare od migrantske krize...ne dirajte migrante slučajno...majku li vam lopovsku, a nas drađane ovog grada niko ne štiti...fuj...
Rekoše despoti
Ne čine baš ništa da se kriza riješi, kriza prerasta u anarhiju. Prosjačenje migranata, napadi i kradje su učestali, a SDA se javlja prvi put i to povodom napada na migranta! Sada je bar jasno da SDA ima neke planove o naseljavanju migranata.
Treba ovaj secyuriti tuci na svakom koraku sevap jer su cupi kad krupniji lik naleti,a ove sto su zeljni svega biju .
Ima policija i tuziteljstvo neka istraze i odrade slucaj, dosta polemike u Klixu.
SDA štiti lopove, mafijaše i migrante , jer su im oni izvor zarade
Prvo SDA treba da zna da je zaštitar prvo napo mobitel od migranta a onda ga ovaj prvi udario i on se moro braniti od zaštitaraSvemu je kriv mobitel njega treba procesuiraTI.
yebo li vam migranti mater...sve ih treba deportovat na madagaskar ili u saharu ybni kozoyebi
SDA je sad više negativac u svemu ovome poslije rušenja građanske koalicije u Sarajevu. I to sa DFom. Koja je izašla na izbore da je građanska.
@Termiti SDA bila nekad "pozitivac"???
Kad se toliko brinete o migrantima,preselite ih u centralu SDA,tu če vam biti na oku,da im se šta ne desi
ZELENOKOŠULJAŠI, nije sve u ZLOSTAVLJANJU !!! Nešto je u LOŠEM SMJEŠTAJU, nešto u slaboj ISHRANI, nešto o nikakvoj zdravstvenoj skrbi a nešto bi trebalo biti i u OBRAZOVANJU !!!
SDA u fazonu miloševića, ne smije niko da vas bije.
@corba73 Kako Milošević nije dao da mu biju "biračko telo", tako i SDA. Doduše, buduće biračko tijelo 😂😂😂
U pravu ste, trebali bi fizički zlostavljati kompletnu stranku i njeno krezubo biračko tijelo..