Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih vala izvlačiti iz šešira
Na sta nas je SDA dovela, samo help,help,help
BLOKIRATI ISPLATE PLATA CIJELOM PRAVOSUDJU. NE TREBA ODLUKA VLADE, DOVOLJNO JE DA PAR CINOVNIKA NE ODRADI POSAO, POSALJITE IH NA BOLOVANJE ILI TAKO NESTO, BUDITE MASTOVITI I ZAUSTAVITE ISPLATU PLATU PRAVOSUDJU DOK GOD NE POSTAVE BOSNJANE NA NAJVISE FUNKCIJE.
Podajte nesto i mojoj Sebiji !!!!
kad sda nesto zahtjeva to propada ... kao i tuzba za genicid a moguce i ova za Dom naroda jer su samo oni podnijeli a tolika dreka sdp, sbb,df itd itd a niko da podnese protiv CIK/SIPa nista.. i to ce propasti na kraju
zna li iko gdje nam je doticna nigdje je nema
Cuj SDA zahtijeva?? S kojim pravom? Pored toga, bilo ko poguran od strane te krimogene stranke gubi svaki kredibilitet.
pametno, treba istrajati u tome
Naravno da MORA biti Bošnjak. PUNA PODRŠKA! Jasno je zašto imat etoliku podršku i povjerenje naroda! Bez SDA nema Bošnjaka!
Nek barem neko brine o Bosnjacima
Molim vas izaberite PODOBNOG a nemojte SPOSOBNOG jer ga i nevidim medzu ova 3 - 4 kandidata koji su usli uuzi krug.
sad kad se onaj Automatic navali sa komentarima :D
Pa da malo i "mi" jasemo
zar moze i smije politika zahtjevati jednom "nezavisnom" tijelu ?
Bolje Jevrej a da zna posao, nego Bošnjak a da pojma nema.