Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kako Tihic se poziva na Cazima Durakovica, da dobije podrsku za Osmanovica. Sada odjednom koristi Durakovicevu popularnost u narodu koju je ovaj stekao trazeci srebrenicu Distrikt. Tihic izigrao Durakovica da ne bude on kandidat za predjsnika opstine. Ako nista Sulejmane, jos jednom si dokazoa da si lupez.
Hajde Rambo ne seri!Dosta nam je uhljupa koji nas cijepaju.Drz se dzemaata ili idi u MURTEDE!
Tihic se kao bajagi sjetio Bosnjaka u Srebrenici sada pred izbore. A kada je Srebrenicanima trebala njegova podrska kada su poslije presude za genocid htjeli da proglase Distrikt, nisu je dobili. Tada ih je zajedno sa Dodikom i Haretom lagao da ce biti para samo ako ne proglase distrikt pod jurisdikcijom BiH, i ako ostanu u RS. Nas problem nije cetnik Dodik. Nas problem su cetnici Hare i Tihic.