Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci opstina centar ce se zvati...opstina rogatica...
Residat i klapa na aparatima Naprijed SDA !
Općina centar pod vodstvom vojvode Nedžada Ajnadžića........eeeee moji stanovnici Centra
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vise nikad necu ustati penzioneru u trolejbusu
ja bih i i penzije ukinuo. gluplje populacije nema na dunjaluku
Vodi zedne preko vode
U Visokom je Amra muški pomela ove iza sebe! Nije bila moj izbor ali čestitke zbog ubjedljive pobjede kao žena! kad svi saberu glasove nemaju broj kao ona! Samo nek nije SDA :DDDD Visoko i drugi mandat okrece leđa SDA-ovcima :)))))
@zan_ti ga _na nisi jedini....ne zna ni ostalih 11000 ljudi
Residat i klapa na aparatima umrite zvaljo tvaljo zvaljo SDA/SBB do groba
Koja banana drzava kad se Google docs (strani servis za prikupljanje informacija) koristi za izbore :D
U Visokom smo ih ubili nogama hladno
Da....i neka je!
Ovu uzasnu SDA jos samo guraju stari i nepismeni. Jos para godina i naturalizacija i prirodni prirastaj ce im oduzet glasacko tjelo. Drago mi je vidjet da i njihovo vrijeme prolazi
sve je ovo ocekivano, samo stari grad prepoznao covjeka, a ne stranku, Ibro svaka cast, sda je sebe samu pobjedila stavljajuci onog bilmeza na listu
Tuzla nije pozelenija! SDP do pobjede
Live pregled
kako stojite u Vitezu :)
2012 SDA pobijedila u 39 općina. 2016 SDA uz Erdoganovu pomoć u 28 općina Matematika pokazuje da su dakle izgubili 33% onoga što se zove sigurna baza za naredne parlamentarne izbore. Dakle, neće više Bakir biti vakif Dodiku i mecena Čoviću koji su apsolutni pobjednici ovih izbora, upravo njegovom zaslugom. Ako SDA neće da već 2018 završi na smetljištu istorije jer je očito stranka ublehaša i hodža, koja se već odavno ugrutnila na krvi i tlu onih koji su za Bosnu dali sve.
na bht-u ltrenutno kukumakanje ngo i lijevi ublehasa
pa sve isto ko i prosli izbori
ljevica ga pusi pa prosipaju zuc po klixu
komunjare na aparatima