Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' koaliraju Naša stranka i Narod i Pravda, i SDA se noze slikati s pobjednickim rezultatima. Budite pametni. Dodajte DF i eto vam većine. Dovedite grad ured.
narod i pravda je sda satelit...koji ce koalirati s maticnom mafijom...
Moglo bi...samo da Seferov bps ne prodje cenzus sto je izvjesno,jer voli Bokirov slic vise od Boga dragog
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Frapira me neznanje pojedinih ljudi. Za njih sekularno znači negiranje vjere i nacije, što je nakaradno tumacenje. Sekularizam je razdvajanje ingerencija drzave od vjerskih institucija i obrnuto u formalnom smislu a ne propagiranje ukidanja vjerskih sloboda. Građansko ne iskljucuje vjersko na nivou individue tj. covjeka. Da im pojednostavim ne pita se vjerske institucije za drzavna pitanjaa ali im se ne moze zabraniti izjasnjavanje bilo kom pitanju kao i bilo kojoj instituciji.
Pozitivno iznenadjenje iz Sarajeva sto se tice glasanja za Nasu Stranku. Svaka cast Sarajlije, neka ste se barem vi dozvali pameti! Bit ce nesto od nas :)
Znaci u naredne cetri godine zaposlit ce milion ljudi!!!! (u Njemackoj).. Snaga gluposti to je to.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Nikad i Nikad vise komunisti i ovi razni blokovi i cigle nece moci prevarit Bosnjake prvenstveno muslimane u bratstvo i jedistvo. Hvala Bogu pa smo dosli bar malo pameti da znamo ko je nas nepijatelj . Za Cetalje i Ustase znamo da su nam neprijatelji ali ovi nasi sto se pretvaraju su gori od svih ustasa i cetnika zajedno. Bogom se kumemo da robovi biti necemo.
A zasto religiju mijesas u sve? Bosna je sekularna drzava, kakve veze ima je li neko musliman ili nesto trece?
Dyson pojma nema
to bi bilo vrlo stabilna vlada
treba bar 5 stranaka da se napravi vlada bez sda
Kako juce porucise komnisticki isprdak el fatiha za Sefik.. Zato ce Sefik njma danas Jasin da prouci.
Idemo svi u glas SDA niko nece pobjedit nas.... Bakire molim te El fatiha procuci za SDP , komunalno smece...A toranj se vise iskrivio nego onaj u Rimu. kako kazu ovi iz sdp malo da se salimo
Mirsada HAdžikadića je SDA-ov igrač!
e zbog toga SDP uporno gubi... svi su krivi samo nije SDP. SDP mora odrasti, nema vise Tita i komunizma da su svi retrogradni koji nisu za KP. SPD je sama sebe ogranicila na "elitu-urbanu raju" i dovela sama sebe na nivo Naše strane. Svi social-demokratski pokreti u Europi su masovni i narodni. SDP je sama sebi dala epitet "bezboznicke" partije u zemlji (to je ostavstina KP) i ako misli ici postati moderna social-demokratska stranka mora prici "seljacima".
https://www.youtube.com/watch?v=OPK8tu7TOY4
Koliko su koje stranke dobile mjesta u Kantonu,znali ko?
Zelena burzoazija ce rastjerati sve one koji nisu clanovi SDA u inostranstvo.
Vidi ljevice jeste riknula, hajmo neopozive ostavke Kojovic i Niksic.