Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA koja je ovom narodu crno ispod nokata pokrala i unazadila se nasla kritikovati, vi ljude da niste upropastavali sada bi svi vozili automobile 7 godina starosti a ne 17godina ! Da vasi nacelnici nisu bili korumpirani i izdavali gradjevinske dozvole imali bi bolju prozracnost! SDA SE NASLA KRITIKOVATI - BOSNJACKI KANCER
SDA i njihovi profesor doktori poslije 11 godina studiranja,,mozes mislit koliko su pametni i jaki u znanju kada su tolike godine studirali ? A za kiosk od 250 000KM da ne govorim
Nemoj ti spominjat kiosk kiosk je potreban turističkoj zajednici prije svega golubovima i vranama koji redovno obavljaju nuždu na istom 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad pročitaš objavu SDA jasno je da oni vrijeđaju stanovnike Sarajeva smatrajući ih budalama
Eto SDA ima bolje rješenje samo nam neće da kažu jer nisu na vlasti! 😁
Kako SDA ne shvati da ih niko ne shvaca ozbiljno? Bilo bi puno ociglednije da je tuzilastvo neovisno
Ih, čuj ovih prvaka zagađenja! Ma šutite imate li obraza IMALO?
SDA - stranka depresivne aktivnosti uništava zivote ljudi...
SDA SDA SDA SDA SDA..
Politicari su tako dobri, koliko narod u drzavi slab. Slabo organizovan i nazalost pusti da se muze. Kod 40% nezaposlenih nemoze biti da sve funktionise, zasto nisu na ulicama, zasto grad ne blokiraju sve dog se te GUZONJE ne probude. Jebbes Naciju bez ponosa. Zato izadjite i dignite to selo napokon na noge, pokazite da i vi imate ponos.
Da li ste IKADA imali OBRAZ??
Prestrasno... SDA, koja vec 23 godine samo naseljava svoje glasacko tijelo po brdima oko Sarajeva, i to bez ikakvih dozvola, i koja nije niti radi ista na infrastrukturnom pracenju te nelegalne gradnje, danas napada nekoga drugog radi zagadjenja... Ima li kraja SDA licemjerstvu i lazima?
Hahahahaha, odoše pare za dočeke Nove godine, na skijališta po Italiji i Austriji, reumale...
Zasto u budzetu nema prostora za bespovratna sredstva za gradane u svrhu suzbijanja koristenja uglja? Neke modernije peci, grijanje na struju. Ponudite 50% jeftiniju struju za one koji je koriste za grijanje. Svi ce biti sretni i zadovoljni.
ja ne mogu da vjerujem proteklih 5 zima narod se guši ne može kucu da pogodi, tad nije bila ova vlada nego ova SDoooo... i oni pricaju nesto... pa ovo samo SDOoo moze
Imali ste priliku godinama da se pokazete kao oni koji brinu za narod, ali niste uradili apsolutno nista dobro za nas! E sad kad vise nema stolica i kad ste izgubili vlast, sad pljujete po svemu sto ova Vlada, koja je NAJBOLJA DO SADA, radi i to vam je trn u oku! Kako vas samo nije sramota! Nego gledajte i ucite sta znaci raditi za narod. Trebace decenije da ste steta koju ste nam nanijeli popravi. Bolje vam je da sutite!
Hajde da se i ja jednom u životu složim sa SDA :)
Nek Samra promijeni koji naziv ulice možda pomogne u borbi protiv zagadjenja. A i parliament su vala zagadili, sve nake Smiljane, Aljoše ... vidiš li ti Samra šta se radi?
Al' molim lijepo, njihov amandman je "brutalno odbijen"!!! Pa kako se to brutalno odbija? Možda ih je neko prilikom odbijanja brutalno ružno gledao ili je možda njihov amandman brutalno ignorisan!?! :-)