Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukic, Bakir Alispahic, Gavrankapetanovici, Sadik Ahmetovic, Skaljo, a evo i Kurtovic i Kukic (najveći mafijas) Bake tjera i satire najveće lopove koje Tihic napravio. Bravo EL-Bake!
U Gorazdu ne mogu da se dogovore gdje će ko na listu, na koji nivo vlasti, još samo jedan od dokaza da je lični interes važniji od svega, pa makar i po cijenu unutar stranačke podjele i podmetanja. Koga je briga za stranku?
Bakir nije pobijedio ni u svojoj MZ a kamoli negdje drugo. Sistem je za njega odradio i sad taj sistem nece da uhljebi dzabahljebarose, Hodže i klošare koji se samo politikom bave i od toga extra žive. Iz tog razloga Bake ruši svakog ko ima i malo baze da bi uhljebio svoje glupane. Ovim potezima sda završava svoju karijeru 100%.
Ala pucaju po savovima ...
Tako je, uvedite nered tamo gdje ste bili najjači. Dobar potez pravo. Najozbiljnija stranka u BiH, to je tako, volio to neko ili ne, se dovela u situaciju da lokalni krimilančići vode politiku, da se štite oni koji krađom glasova dolaze na pozicije, ljudi koji su obezvrijedili politiku Alije Izetbegovića.
vratit će se valter, bakire je.at će ti mater
Bakir je pravi lider i vodja, zna kako se vodi država i narod.
kakvi retardi po klixu, kaže ako nisi za SDA nisi Bošnjak ??? pa mater vam ye__bem zatucanu, po čemu se vi razlikujete od ustaša i četnika? jedan vam je Bog, nacija, partija, vođa .. pa i treba da vas istrijebe
odye__baus iz Tuzle fašisti
Pravi potez smjena Kukica,idemo dalje,Zukic i Sarajlic slijedeci...
Pa što niste uveli povjereništvo u KS, tu je najneophodnije. Bakire, Bakire...
Kriminalna HOBOTNICA sama sebe URUŠAVA !!! Nakon 27 godina mračne vladavine za ovaj narod nazire se svijetlo iz TUNELA !!!
Raspad sistema.....osjeti to Bake.....gubiš......u svakom slučaju!
Politika uredništva klix-a nakon smjene Konakovica pa do izbora - Svakih 20 minuta novi pr clanak predsjednistva SDA
Kukić for president......kad ste vec banda nek vas onda i vodi osuđeni kriminalac