Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god vlada misli samo kako i dalje da vlada .. i jedni i drugi u 1 gram... nemaju vecine i samo cilj da budjet usvoje, jedinstvena prilika da prodje budjet kako zele .. ali se.mora voditi racuna da svi budjeti u federaciji budu usmjereni u ekonomiju i proizvodnju a opremanje bolnica i sl. najvise iz sredstava zdr .osiguranja.. Vecjna budjeta usmjeriti na Opcine gradove a ne na liste zelja stranaka..
Evo moj prijedlog za sve koje u vladi,limitirajte si platu do 800 km,ukinite si sve je.... doprinose na godisnje i sve to i preusmjerite sav novac koji stavljate na vozila tamo za saniranje stete sto gube na poslovima privatni sektor dosta toga bi izgubio pa vi vidite javni sektor uvijek se moze izdrzati,barem ako vas koronavirus ne prituce.
Tako je ...odrecite se u ime naroda koje predstavljate i to masno naplacujete 25 godina-a,neko nesto manje-bar 2 slijedece plate! Svako ih ne zaradzujete godinama neradom svojim,pa uplatite i brzo cete zacepiti rupe! Naj-gore sto vama svaka vandredna situacija "otvara vrata" za nove placke naroda,a da ovaj to i nezna..Evo niko nam nece da posalje kombi tuta..a,kamoli sta bolje i sta skuplje!
Samo pare,pare,pare..Dokle vise!?
Ko koči usvajanje budžeta u ovakvom vaktu?
Upravo oni. Politiziraju kad je najteže. SDA-ovska posla.