Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukobiti se sa Hrvatima je bila kardinalna greška. Nama ostaje samo Srbija. Erdoan zna, Putin zna, Vučić se pravi kao nezna, Dodik se smije, a Bakir Izetbegović kao da ga se ne tiče.
Slicno HDZu radi i SDP, licjemeri pobjegli u misju rupu, izadali povratnike, zagovaraju neku gradjansku drzavu a vamo prave neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina. Licjemerstvo! Hajde neka je prave u Livnu i Banja luci. Znaju licjemeri da uci u vlast znaci borba protiv dva agresora i zato vise vole da gledaju sa strane. Jedno je lajati sa tribina a drugo boriti se na terenu.
A licjemeri neka nam kazu kako bi oni sastavili vlast s obzirom da niti jedna stranka iz rs nije za Nato?! Sta bi oni da su n mjestu SDA? Da li bi prihvatili ucjene iz rs-a ili bi zahtjevali ANP pa mandatar?! Lako je lajati sa tribina , iz opozicije i dobro placenih fotelja a drugo igrati na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hrvati su vec u NATO i u EU, njima to ne igra nikakvu ulogu, imaju putovnice i domovnice. Jedna stvar koju treba rijesiti hitno je izborni zakon koji je "smijesan". Njega treba da spominju u SDA, kad vec ganjaju neko "postenje".
koliko samo narod BiH ima pitanja za sdha, ne bi odgovorili do iducih izbora
Naravno ovo je HDZ trebalo odavno reci i ne treba im vise nikada popustati.
A sto se vi frljate pitanjima po portalima kad stalno sjedite skupa pa se tu brate preispitajte...samo predstava za narod i mobilizacija svog tijela.
Ovi Alijini podanici su mi smjesni,Imaju dva clana predsjednistva i nemogu izac na kraj sa Dodigom sto je i normalno,iza republike srpske stoji rusija!!!E sad uvlace hrvate koje niko nista nepita niti su u institucijama gdje se odluciva o tom nekakvom ANPu da su i oni suodgovorni sto Dodig nije skinuo gace i dao potpis za pristupanje u Nato
Jestel tu vodu pripremili za Torabia?Da vam dzine istjera a dobro utjera.
Pogledajte samo kolika kolicina plastike na stolu. Ni jedna nije ni otvorena. Sluzi samo za slikanje. Poslije sastanka u kafanu na pravo pice i ice. Koga briga za planetu.
Bosnjaci katolici su postali vazali Bosnjaka pravoslavaca..
Provjerena taktika SDA. Kad gubiš od Srba udari na Hrvate
pitanja jasna, hajte HDZ-ovci odgovor!?
Kako napreduju pregovori oko IZBORNOG ZAKONA ? Hoce li biti Hrvatske izborne jedinice ili ce Bosnjaci opet izabrati Komsica Hrvatima ? Legalna Vlada Federacije ne postoji vise od godinu dana ? Kada je mislite formirati ? Sa NATO je lako , da bi se donijela neka.odluka potrebna je saglasnost Republike Srpske ,a nje nema i .
Boookire.....zovi krmka i onog kamenjara da idete na protest protiv ONIJEH sto NIJESU ko vi...
Procesima na Balkanu uglavnom upravljaju Velike Sile ,prije svega AMerika jer zahvaljuci Americi I NATO Hrvatska je dobila Oluju I Blijesak , a Bosna Dayton , a Kosovo nezavisnost , zadnjih par godina AMerika se povukla I tu je Rusija uletila da malo zajebe stvar , naravno Covic je to prigrlio jer misli da mu je to treci entitet , Ipak ovaj MAP je dobro dosao jer se Amerika vraca na Balkan I vec je PAlmer dolazio tri puta , tako da ce biti onako kako Ameri kazu
Jedini koji danas iskreno žele NATO su Hrvati. Samo ne treba se BiH na mišiće uguravati u NATO protivno volji jednog naroda. Vrijeme će učiniti svoje i Srbi će prihvatiti NATO ali polako. Do tada nam valja živjeti, ne može se sve blokirati
Opet ridji pokusava da bosnjake izoluje, kao sto alija 90god., niko nama nece pomoc dok sami sebi ne pomognemo.
Napokon reakcija kako je trebalo davno da bude. Ako su i oni protiv ANP-a onda da se to zna! U tom slučaju SDA nema smisla da se bori za nešto što neće proći, a neka onda svi znaju da i Srbija i Hrvatska rade na tome - zajedno. Cilj im je BiH izvan NATO a zna se zašto !!!