Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo fotomontaza, Baki samo helikopterom ide
Bakire, stupi na snagu zakon o odzimanju nelegalne imovine....ocekuj kucanje na vrata uskoro!
ZAR I NJIH RADONČIĆU? SA KANDIDATSKIH LISTA UKLONJENI ISTAKNUTI POSLANICI: Na izbornim listama SBB-a nema dosadašnjih istaknutih poslanika: Ismete Dervoz, Mirze Ustamujića, Namika Kabila i Adnana Bašića. Zašto se SBB olako odrekao svojih kadrova koji su, prema mnogim mišljenjima, u protekle četiri godine bili okosnica SBB-ove politike u parlamentima na federalnom i državnom nivou? Već duže vremena predsjednik Glavnog odbora SBB-a Fehim Škaljić i Ibrahim Hadžibajrić, aktuelni načelnik općine Stari Grad Sarajevo „ne mirišu“ Mirzu Ustamujića. Upravo je ovaj dvojac jedan od najvećih krivaca što Ustamujića sada nema nigdje na listama za oktobarske izbore. Još prije godinu dana oni su ga izgurali i Općinskog odbora SBB-a Stari Grad. Tada je Ustamujiću povjereno vođenje općinskog odbora u Novom Sarajevu.
ZAŠTO PODRŽAVAM KRADONČIĆA? "BIJELI HLJEB" I ZA SBB MINISTRE: Bivši ministri u Vladi ZDK: Mirsad Isaković, Đemil Ugarak i Ekrem Tuka (SBB), nakon što su u februaru 2014. podnijeli ostavke na te funkcije, zatražili su i dobili rješenja o pravu na naknadu plaće u trajanju od godinu dana, tj. tzv. bijeli hljeb. “To su sredstva u bruto iznosu između 4.700 i 4.900 maraka i svaki od njih će svaki mjesec dobijati bruto iznos tih sredstava”, objašnjava Sabina Heljić, ministrica finansija ZDK-a. Sve zajedno, za čitavu godinu dana cca 170.000 KM
Upravo je ukidanje tzv. "bijelog hljeba" bio jedan od zahtjeva sa proljetnih protesta koje je po svoj prilici organizovao ... Opravdano se sumnja na zna se koga.
ZAŠTO CU GLASATI ZA SDP "Na čelu Nadzornog odbora Razvojne banke umjesto Petra Jurčića imenovan Aid Berbić (SDP) - 2002. osuđen na tri mjeseca zatvora ZBOG NESAVJESNOG RADA U SLZŽBI" Afera REKET i TESTAMENT Radončić, Dodik i Lagumdžija kreiraju predizbornu kampanju u BiH fera koju je „SB“ najavila prije nekoliko mjeseci, a u čijem su središtu načelnik sarajevske općine Novi Grad DAMIR HADŽIĆ i nekolicina ovdašnjih biznismena predvođenih NIHADOM IMAMOVIĆEM, direktorom „ASA Holdinga“, ovih je dana dobila i svoju službenu dimenziju: Federalna uprava policije podigla je krivičnu prijavu protiv načelnika HADŽIĆA i građevinskog poduzetnika HUSEINA HASIBOVIĆA, tereteći ih da su reketirali Imamovića i njegove poslovne partnere tražeći novac (2,2 miliona KM) za pribavljanje odgovarajuće dokumentacije za izgradnju džinovskog poslovno-stambenog centra u naselju Otoka
Bagzi Izetsiegel...i to nešto malo,došao si da pokradeš....skote lopovski...
Bakire, Bakire Kebo te selami..........http://www.youtube.com/watch?v=p1M6nBaDD38
Pih idiota - vlada BiH?! Ma ažurirat ćemo vas i pomnožiti sa nulom. Samo još 22 dana!
ISPRED AL SHIDDIJA SE DIJELE BALONI ZELJKO KOMSIC HAHAHAHAHAH
Glasao sam ja i za druge ranije, pa kad sam vidio sta rade VISE NIKADA. SDP prodaje BiH, Radoncic vise kontaktira sa Vucicem nego sa zenom, a Komsic kojeg sam nekada postovao hvali i stiti tog istog Radoncica. Zajednicko im je svima da se niti jedan od njih ne smatraju Bosnjakom. Posto su mi vidim obrisalii moj odgovor , da jos jednom ovdje porucim CAVADINIJU da mi ga dobro obali.
Drago BAkiru sto ga Amerika nije prozvala da je kriminalac,pa je sve ostalo super. Sad ces i ti dolijati BAka,propjevao je Causevic!
...preko srednjeg ešalona se dolazi do krupnih zvijerki.
Eno odgovorio im je SDP,argumentirano,a ridjobradom drago samo sto jos nije uhapsen ;)
eh da nam je svima po jedan Bakir na Balkanu..bili bi kao Svajcerska
Pa zašto ljudi nemaju lokacije za izgradnju kuća, a da ne govorimo o kućama! Ja bezobrazluka maku mu.....
Niti Amerikanci,niti bilo ko drugi. Nebo nam je poslalo poruku. Jesmo li je shvatili?
...zna baki koga ne treba ljutit...a zna i zašto.
Dobronamjerno ili ne ali neuli ste na vlasti za vodjenje države. Trebaju vas sve ameri dat prvo na kakve škole da shvatite osnovne pojmove.
hahahaha samo nam nemoj ti pomagazi bake!