Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod takva i drzava !!!
Bolje nismo ni zaslužili..
Bosne je bilo i prije, a biće i poslije SDA. Odjebite više s tom pričom da ljudi koji ne glasaju za SDA nisu pravi muslimani, Bošnjaci il' patriote. MRŠ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne bih da dijelim svoje političko mišljenje ovdje, ali kukati zadnjih 10 godina o vlasti, kako se nema šta jesti, i nakon toga birati haman isto sranje je ravno ludilu. Samo u BiH.
Gledaj ti seljaka sto zastavama masu, koja se stoka samo doselila u ovaj grad, fuj, tacno mi dodje da se u banglades odselim da ne gledam ove sabane
@HPLC I ti si odlučio onda da za iste glasaš iako su državu doveli na koljena. Pa kako te bolan nije stid reći to!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo vam je isto kad Bruce Lee-a napadnu destorica pa ih on ono sviju pošamara, tako je naš Bakir ovu devetoricu... U JEDINSTVU JE SNAGA!!!
Šta ti slave.Troglavo predsjedništvo je ionako bilo ikebana nekakvog čudnog sistema.Ništa niko nemože kazati dobro,koji su zo rezultati kad su doveli masu pred svoja vrata da ih pale. Pozitivno je da će u parlamentima biti nategnuto a ne kao do sada ujdurma sda i sdp-a. Značu sve je više drugih koji će spašavati sve narode od ove pošasti koja još uvjek traje.
Draga nacijo... (mada ni druge nisu nista bolje prosle) hvala vam sto ste nekima od nas opet za*ebali koncepciju. Za sve one koji su ovako glasali ili nisu nikako, zalili ste se da nemate sta jesti. E pa sad se najedite g*vana da budete siti naredne cetiri godine. A mladi vala pametno; sto ce vam posao kad uvijek ima sta da se dila I krade. S postovanjem, Ogorceni student
ovdje samo sdp i srbadija komentarisu i podrzavaju jedni druge, mene je kao Bosnjaka sramota sto je 140.000 glasova dobio covjek koji NIJE RODJEN OVDJE. Pa gdje vam je pamet ?
SDA OD 2006.NIJE POBJEDNICKA STRANKA U DRZAVI, OBRAZUJTE SE, NE ZNATE OSNOVNE STVARI. A NE PONAVLJATI KAKO JE SDA NA VLASTI 20 GODINA. NE ZNATE KAD JE KOJA VLAST DOBIJALA IZBORE, SAMO PONAVLJATE SDA 20 GODINA, 20 GODINA SDA, 20 GODINA SDA.
ja ne znam koji qurac se zalimo kad nam je izlaznost 50% biraca od ukupnog broja stanovnistva. Ovim strankama odgovara to. Oni imaju konstantan broj biraca koji bi bio pregazen da je izlaznost 85% Siguran sam da ovi sugavci nebi pobjedili da svi izadjemo glasat. Al ne ,lakse sjedit kuci i kukat .Jebo li vas Bakir i njegova SDA u akaspanjo
JAOOOO SAD CE OPET KRADJA..JEBEM vam majke mrtve glupe svima.....odo iz drzave...daJ BOZE DA UMRU SVI PO OVIM SELENDRAMA STO SE PRODAJU KO PIZDURINE ZA PLAST SJENA!!!!!
Nama su uvijek su oni tamo krivi.
Telece face slave. Dragi Tito na sta smo spali.
U jedinstvu je SNAGA!
Nevjerovatno koliko je glup narod, ma ovce nego sta nego ovce. Glasali za iste zbog kojih su palili i protestovali.
Niko ne voli SDA, a svi glasaju za SDA. Inace, mi kada imamo neko misljenje nemamo snage reci ga, osim tajno, sto i dokazuju rezultati glasanja.U svako slucaju #UJedinstvuJeSnaga
Mislim da me niste dobro razumjeli.
naj posteni ste , svaka cast gradite zgrade objekte izdajete , musliman sam a dzamija u sarajevu ima 100 a nigde ni jedne firme da se moze zaposlit djeca koja zavrsavaju skolu imam 2 skole 3 kategorije vozackog polozeno i opt sjedim u kuci . haj jos malo ove bosne sjebite unistite je cekajte donacije od drugih zemalja niste sposobni nista sami uradit .
Narod je totalni KIKS gledat če mo opet MATRIX,kome je dobro taj je i glaso za ove da opušu ovo sirotinje još malo !!
Ako se ko pita kako su pobijedili kad npr. evo ovdje su 90 posto kom. protiv SDA, to je jednostavno, u "proplancima" nema se interneta, a znamo kakva je izlaznost na "proplancima" :)
bake the fearless!