Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste zadovoljni vjerujem da ćete poput mene pljuvati po lošem sistemu, pljuvaćete one iznad, one što su vladali, ove što vladaju, one što će vladati. Ali pogledajmo malo u sebe. Šta smo mi zapravo učinili da do ovoga ne dođe? Šta smo učinili da promjenimo ono što nam se ne dopada, što nas drži na dnu?
@CrniB0mbarder birali smo ljude koji su trebali da nas vode, šta bi drugo mogli uraditi kao pojedinci, evo predstavi se ti kao vodja koji će povesti zemlju u promjene pa da pravimo ustanak i tako otjeramo bagru iz zemlje i oduzmemo im lažno stecenu imovinu. Samo tako može biti promjena
@SultanBego1982 imamo mi tu priliku svake 4 godine, i?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odlicno, taman da se dokaze koliko su glasova pokrali na proslim izborima. Ovo je prvi pravi potez blesave SDA a bgmi i poglupe. Ovih ce nam dana kisa padati jer je doticna partija konacno dala rjesenje kako treba. S ovim cinom ce se pokazati koliko je zaista SDA principijelna stranka kada se bude njihov kriminal pokazao pred svima jer cemo tad vidjeti njihovog predsjednika koji ce ako ima obraza priznati gresku ili ce se praviti kao i dosad lud.
Ti listici su kod vas.Tako i pobjedite na izborima ali vise nece moci. Raspadate se svakim danom sve vise i vise
hjoj pravi se nasli dlaku u jajetu trazit de malo sebe i svoje kriminalce sredite vi ste ti koji su krali listice 😂
Mislim da bi najbolje bilo da ta ista sipa prvo istraži SDA i njenu bagru... Neka SDA prvo pomete ispred svojih vrata
Jojjj kako pokušavaju da ispodnu dobri pa kobajagi traže reviziju... Ma zna se gdje je svaki listić, lopovi jedni... Vi ih pokrali jer samo tako ste i mogli pobjeđivati sve ove godine.... Glasali ste i za mrtve i za žive...
Sad se sjetili istraživati ko fol ...
To su svi oni glasovi koje su krali kroz godine
Kada lopov vice drzite lopova
Pokazna vježba za opoziciono djelovanje.
E, čuj to, SDA traži da se istraži nestanak glasačkih listića, istih onih listića koje su oni, skupa s HDZ-om i SNSD-om, podijelili i na taj način dobili izbore, kao što ih dobijaju sve ove godine nakon rata! Poštenjačine, nema šta!
ehehheh....GIGANTI .... mozda su oni osteceni ovdje?
polako
Pa zar nije CIK pod kontrolom vladajucih stranaka??? Za nestanak istih SDP optuzuje SDA. Neko se ovde pravi budala.
Koja ironija u pm 🤣🤣🤣
Ko o čemu k.rva o poštenju
Ovako nešto samo podlaci iz SDA mogu organizovati. Kao sa tužbama, lopovlukom u javnim preduzećima, nepotizmom.. Ne treba čekat izbore, ko će slušati njihove baljezgarije do izbora.