Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnolistasi sa svih strana se udruzuju.
Denis Zvizdic nije Hercegovac, on je Gacanin
Treba i ovima sankcije
Hahahahahah. SDA zar nisu svi u zatvoru?
Sve bih prihvatio ali SDA prijedlog nikad. Prije Dodikov ovi su nam 30god zla nanijeli da nije humano. Stub od rasvjete se nije prefarbao dok je SDA vladala
Kako se prica iz vase kuhinje se dogadjaju ova Sr,nja u Sarajevu. Ja vjerujem da jeste. Propala stranka u ocima ljudi koji su branili ovaj grad. Osim vasih generala I komadanata iz pozadine. Jer pravi komandanti su izginuli. A mi dobili ku,, c.
Koja stoka. Zakon donesen i ono bi o njemu razglabalo? Smirili se i Hrvati i ovi sad od gotovog prave veresiju da trguju, koliko malouman mozes biti od 0 do Bakir?
Ma ko se smirio. Ne prestaju da pricaju ni srbi ni hrvati
Schmidt je dao šansu političarima, uljudno ih pozivao da donesu Zakon… I nije donešen. Sad jezu u guzu.
Clan 7 i 8, 9 i 10 ali i 11...ostvarivi clan 8 je sukladan clanu 11 ali ako clan 9 se protivi clanu 7 i onda clan 7 ima pravo na glasanje, koji obuhvata clan 11 i 10 sem ako nije promjenio mjesto stanovanja od 1991, sto znaci, clan 7, 8, 9, 10 i 11 su super! Svaka cassss SDA!
A zakon o pravljenju glasačkih listića nevažećim? To je za zatvorske kazne.
Nova većina na nivou države
Ko će tražiti da se u Parlamentu pokrene implementacija svih presuda iz Strazbura. Kako ''legitimni'' forsiraju svoje gluposti je li to nema niko pametan da forsira ono što je presuda Međunarodnog suda?? Da svi građani imaju ista prava na svakom pedlju Bosne i Hercegovine!
SDA trazi od SNSD da poniste zakon VP i da formiraju vlast na nivou drzave, posljednja slamka spasa za SNSD i SDA, jer im je ovo definitivan kraj.