Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta nije pošteno pitam ove iz sda Jedino što nije pošteno ja da ih treba biti puno više istraženo i kazniti
kad je sda skoro imala 8 od 9 načelnika Sarajeva, Ibro je bio udarna pesnica i jzdanica trojke,kad Ibro ode u prdekanu ovi ga zaboraviše kao da nisu bili skupa 10 godina?
Ocito je da su svi koji su napustili SDA i osnovali vlastite stranke ugrizli u Kriminal..uglavnom du to bili neposlusnici u SDAvjerovatno zbog licni koristi intetesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvi mandat Hadzibajrica je bio ispred sda stranke pa kasnje kako mu je trebao mandat mijenjao stranke
eto nek NiP i Narodna Stranka se uortace sa Nešicem pa pronadjote napadace ova vlast je dno dna,sram vas bilo bombe bacate u sred ramazana gamad nevjernicka znate dobro ko to vam radi samo se pravite budale, SDA je za vas odlicije plemenitosti i postenja
U pravu ste vi znate ko stoji iza napada ….
Ma jok...SDA je bila cista kao suza...sve su radili po zakonu...🤣🤣🤣🤣
Ocito je da su svi koji su napustili SDA i osnovali vlastite stranke ugrizli u Kriminal..uglavnom du to bili neposlusnici u SDAvjerovatno zbog licni koristi intetesa.
Sta nije posteno? 30 godina ste nas sputavali, ponizavali, ugnjetavali, krali zarad licnih interesa. Samo vas prozivati, svaki dan u svakom trenutku i to onako kako ste zasluzili, naravno u negativnom smislu.
Jeli bacanje bombi terorizam. Ako nije ok., ali ako jeste SDA gdje će vam duša. SDA mafija da nekažem teroristi. Svaka vam čast.
i bas sada Smrku ublazili mjere zabrane cccccc
Opet Zahiragic se javlja. Opet manje glasova dobijate. Kakva propast nekada Jake stranke. Seka, Bakir, Zahiragic glavurda koji je pojavom srozao skroz SDA u Sarajevu. Sarajevo zaboraviti! Mada ni ovi mi nisu nesto dragi, Ali na spram te stranke su sigurni 100%
Beg je bio njihov zajednicki kandidat kojeg su Irfani trojka podrzavali... Pa vi ste Irfane bili većina u Vijeću Starog Grada koja je podrzavala Bega..
Nadam se i da ce cijena parkinga biti vracena na nirmalu
Ja šta su "ljudi " radili Allahu jedini. Ovo frka oko parkinga, možete misliti šta su radili u telekomu, elektroprivredi, itd.
Ma nije niste vi ništa krivi. Kriv je narod što vas je birao. Bando!
Vojkoviĉi i Zenica su 🤏premali , za zasluge esdea ,
SDA obotnica