Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jOOOJ OVO JE ISTO KAO ŠTO I IZRAEL POKREĆE VLASTITU ISTRAGU O MOGUĆEM PREKORAČENJU OBIČAJA RATOVANJA I UPOTREBU SILE PROTIV CIVILA. ISTA VIJEST SAMO MALO ULOGE I RADNJA IZMJENJENA.
Pozdrav za sve dobre ljude, ma odakle bili, i iz Zanzibara ako treba. A zloće neka glođu ako hoće.
Zimbabve otpozdravlja sve iz Sarajeva, i pitaju mogu li i oni imati svoj dio, pošto vide da se ovdje dijeli i šakom i kapom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko o cemu,kurva o postenju..............
bas tako
sad se tek sjetili kad im je skripavo
čuj to Sda želi spriječit zloupotrebu glasačkih listića,u leksikonu pod zloupotreba treba pisati Sda..
Pa kako ide ono... hvalila se kurva svojom nevinoscu. Uvijek je najglasniji onaj koji je ucinio kakvo lose djelo nego li onaj okrivljeni. I ovo je vase maslo SDA.
fahro je na proslim izborima imao vise nevazecih listica nego vazecih eto toliko o postenju SDA govna smrdljiva, fuj 20 pokrali ste Boga oca mars bre vise i zelena i crvena zastava, BIH BEZ LOPOVA OCEMO KOMUNIZAM OPET !
Ima više isprobanih krađa listića što se tiče izbora ali jedan način nisu dosljedni a ipak komisija izborna neželi ga uvesti iako je jeftini i jednostavni ekološki trihvaljiv ali zbog marvezacija i krađa kao i uplećana stranih država u izbore BiH nije prihvatljen a to se radi o elektronskom glasanju, koje isto ima i amerika a koja zagovara da se glasanje vrši na primirivan i skup nači i sada malo razmislite zašto?.
Ma i vi ste mi sumnjivi po tom pitanju, nikome se vise ne moze vjerovati, a narocito ne onima koji preko mrtvih idu kada treba sjesti u fotelju.
U pravu su i treba im poslati popunjene glasačke lističe da se ne muče naravno zaokruženo SDA hahahahahahahahi oni pričaju o poštenju??????????
A ko je podjelio glasačke listiće, već sada, po čaršiji?
Sprijeciti prvo SDA da radi izborne i postizborne marifetluke.
Hajmo ih rusit
SDA demokratija Proljetni se miris siri, Toplo sunce nama sja, Na izbore krece stranka SDAAAA SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobijediti naaaaaas… (2x) Zeleni se bajrak vije, Da nam zivi SDA, veseli se Herceg-Bosno, pred nama je pobjeda SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x) Proljetni se miris siri, svanuo je i taj dan, Da slobodno mogu reci, Da sam brate Musliman SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas, Niko nece pobjediti naaaaaas… (2x) SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDAAAAAA
To Agane pozlatila ti se, ta što ulazi i izlazi q... iz njih
Tako brate a ovi Bosnomrsci nek' pocrkaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijesno su, oni ce sve uraditi da poniste bilo koji listic koji nije glas za njih
Lopovi o postenju!! Kao da gledam, vasih ce najmanje biti ukradeno ;)
SVE LOPOVI KOJI ĆE GAZITI I ŽIVE I MRTVE DA POBIJEDE I SDA I SBB I SDP. JEDINA PRAVA POŠTENA STRANKA JE 'DF' ŽELJKO KOMŠIĆ I GOTOVO.