Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opa SDA je krenula sa pominjanjem Ahmica sasvim neizazvano, kakve li veze ovo ima sa Ahmicima, desperate times
To je ta prica, moja majka je pravila iftare
Jedino sto je ovdje ponizenje je to sto je ovo istina i sto smo mi kao gradjani BIH dozvolili da prwdsjednici nista ne rade...SDA je napravila od gradjana BIH podanike
Dobro su ljudi napravili slika govori 1000 rijeci tri glavonje sa tri strane pisaju po narodu
Ma kakva drzava k. obicni od drzave treba sve trojici mamu jebat gamadi jedna usrana
SDA se pretvara da joj je stalo do BiH.
spomenik je trn u oku vladajucim strukturama jer je izravna kritika koruptivnogi nepotizmom stvorenog sistema tj.Struktura vlasti koji su zagrizli unarod i ljudska prava kao pitbulovi u gumu!promijeniti ljudske figure kerecim jer su to kerovi obicni, to nisu ljudi!
Samo neobrazovani politicki kadar ce ovo remek djelo moderne istorije BiH oznaciti kao udarac na domovinu,a imalo nacitani obrazovan na prvi pogled vidi da se radi osimbolici tri predsjednika,tri lopova,mafijasa koji stvaraju netrepljivost medju narodima BiH te ih bezocno pljackaju ilazu vec trideset godina bez prestanka!
Originalan, tačan i direktan prikaz ko nam kroji državu i kako se odnose prema državi, prema ljudima koji u njoj žive
Nije gazda pogrijesio to govori hiljadu rijeci
Nije riječ o "mržnji prema domovini", nego o ljubavi prema domovini koja se iskazuje prijezirom prema takvima kao vi i gorima koji su domovinu gurali u ponor 30 godina. Shvatili ste vi to, ali morate se pokazati kao pravobranitelji naroda i tipičnom floskulom "i narod je to osudio" pridobiti ga za sebe
Treba mu jebati mater za sva vrwmena ko stoji iza toga
@gooUser1558631729 tebi ga je netko dobro zapisao
Vi ste dead za SBK hrvati vam hrane muslimane a ne vi bagro iz SDA
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako bi se posro u tu fontanu
svi nam se smeju....... :(
Sta su pogrijesili kad je zaista tako, njih trojica pisaju po Bosni i po narodima!
Ovo nije sramotan cin ovo je cinjenica. Za mene nema ovo nikakve veze sa masakrom u Ahmicima. Ovo je danasnjica u kojoj narod BiH pati, a vlast ( i srbi i hrvati i bosnjaci) trpaju milione u dzep, dok pojedini mole za koru hljeba, a sanjaju o pasteti. Ovo tacno opisuje onu: "piśaj po sirotinji".
Vidi se da su ovi iz SDA pilečeg mozga i da neshvataju da fontana i tri predsjednika koji pišaju po BiH, je prikaz stvarnsti i istine, jer upravo to radi SDA sa svojim partnerima. Ako je šta uvreda, onda ste to vi gospodo iz SDA, koji nas pljačkate 30 godina.