Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo zutalja heroja, pobio sve cetnike 2. maja. on, brankovic, cengici i semir halilovic. ide na fotosessione po mezarju u 4 ujutro da ga se borci ne docepaju
i sa ponosom ce kadar SDA unistavati bh firne,kao npr GRAS-a i pun k ostalih dok nam dodika bacate u oci.
firme-lapsus
Joooj supljeee..jedan bez drugog ne mozete i to znate bolje od nas. Sve sto uradi jedan, vjezar je u ledja onom drugom. Cuvate vi jedan drugog bolje nego sto se braca rodjena cuvaju i podrzavaju. Zato ne se*i!!!
nemoj ti vise kočiti alaha ti tvog...
Dok se ovaj podrumas igra s dodom macke i misa narod skapava od gladi!
osim za 1. i 2. maj
sa ponosom ćete ga jedan drugom mećati i dalje, k'o pravi guzni haveri.... a narod će vam svima popušiti!
evo ga i bake !!!! danas je navala prava.........
Jel' akcizama i mmf-om?!?
jadna vam majka kad uhvate nedzada herendu hahahahah
Samo jaka SDA je jaka Bosna i Hercegovina. Znaju to cetnici i ustase, zato su se i zakoprcali u svom bijesu.
jel moguce da u to vjerujes i nakon 20 godina??? jaka SDA? pa nije nikada jaca bila, po kriminalitetu, lopovluku, jaki su oni itekako, a gdje si ti u svemu tome??? Jesi ti njihova briga? jesi, kao lanjski snijeg jarane
monside poltronu
Iz pisma jedne od manjinskih stranaka na vlasti u BiH: Draga Saveta, imaj jedan nesnosan problem. Mnogo se volim sa svojim dečkom i namjeravamo da se šerijatski vjenčati uskoro ako bogda . JEdnom smo sjedili i razmjenjivali nježnsoti i zavukla sam ruku u njegov džep kad sam se totalno užasnula nanpipvaši nešto veliko i tvrdo i više ne mogu noću da spavam misleći DA LI JE MOJ IZABRANIK NOTORNI ALKOHOLIČAR ?