Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i? Sta sad? Bando kriminalna. Jel mi dodik kriv sto pijem mulj umjesto vode? Sto mi drugovi odose a i ja moram razmisljat o tome. Tjerate nas iz drzave sve vam j..
Moj ti je savjet nemoj samo razmisljati...neces se pokajati,vjeruj mi
imam osjecaj da ce danas bosnje i bakir da budu na aparatima....aaaahihihihihiiiii
Je li vam Erdogan išta prenio, je li mu Vučić šta spominj'o oko ovog ...
Fahro pošalji mu SIPA-u nek se smiri koju godinu možda se promjeni u ćuzi se čuda dešavaju, i to u Zenicu.
U prvom redu 300god.robije😎😎😎😎na ovoj slici
Mi smo Svicarska, bez marke i pameti....
Kad vidim ovog Kukica nama mi se povraca tetke mi Hatidze...
OVO JE TESKI UDAR NA DAYTONSKI SPORAZUM, SKUPSTINA GENOCIDNE STOKE NIJE NADLEZNA ZA BILO STO OSIM ZA BROJANJE KRMAKA, BOSNJACI TREBAJU SUSPENDIRATI DAYTONSKI SPORAZUM, SUSPENDIRATI NAMETNUTI OD STRANACA NAZOVI "USTAV" I SREDSTVIMA PRISILE USPOSTAVITI REPUBLIKU BIH .
SDA DA SUSPENDIRA DAYTONSKI SPORAZUM I NAMETNUTI OD STRANACA USTAV, DA SUSPENDIRA RAZGRANICENJE I DA VRATI NA SNAGU USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.
FAHRINI IZDAJNICI DA IM SE PRIDRUZE ILI CE ONI NA STRANU SRBIJE KOJA STOJI IZA OVOG NOVOG UDARA NA BOSNU?
Jeli Incko popio Apaurin, jeli nedaj boze opet zabrinut, jadnik....
Mani šuplje blokirajte to svim sredstvima. Ili se vi bojite njega ili je ovo vaš zajednički način vođenje predizbornih kampanja.
Ukiniti RŠ i svi će se problemi riješiti
Pa uradite nesto po tom pitanju, evo vam prilike da pobjedite na izborima, pokazite da ste hrabri i da branite cjelovitu BiH. Uhapsite ih ako imate muda!
Umjesto što cmizdritem dogovorite da vaš drug Erdogan nagovori Putina da ovog medu pusti niz vodu.
Naporni su. Oni udaraju mi se branimo. Nikakav problem. Federacija u NATO po kratkom postupku, da i mi pokažemo da nema države. Pa nek se cijepaju i pokušaju igdje maknut a da prethodno ne pređu NATO teritorij. Plakala bi Banjaluka po Sputnjiku i RT-u. Majstori prkosa i stvaranja problema.
Nema šta ovde SDA da prdi... ni NATO neće da primi tkz. BIH u sastav - ukoliko se ulasku protivi 35% populacije i 49% teritorije, jer im ne treba još jedna krizna tačka u sistemu pored Turske. Neće tkz. BIH u NATO i to pitanje nije na dnevnom redu, a sada treba videti da li ima još pitanja na dnevnom redu (sarajevski vodovod, autoput Sarajevo - Tuzla, toksičan vazduh u FBIH tokom zime, begunci iz zatvora...).
Ulazak tkz. BIH u NATO je IDENTIČNO - PRESLIKANO pitanje revizije tužbe za genocid protiv Srbije. Ne možete da softićarite državu u nedogled... država postoji, ili ne postoji.
OVO VAM JE KAO PROGLASENJE NEZAVISNOSTI GLUPI BOSNJACI KOJI STE HRABRI NA KLIXU I MENI GOVORITE DA SAM BUDALA