Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, od vas očekujemo spas....
zlatne kasike 😂
@BulevarImunizacije da počnemo od tebe onda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
skratit radno vrijeme
@astromaut Danska recimo plaća 75% plate ako privatnik neće da otpušta radnike. Slovenija je zvanično odvojila milijardu € za pokrivanje štete koju će imati firme, Austrija 4 milijarde € itd. Kako će BiH pomoći firmama i ljudima?
Opet se u potpunosti slažem sa SDA, zaheban ovaj koalicioni virus. Nikako da me prodje....
Naša djeca ne mogu doći kući iz slovenije i hrvatske a migranti mogu doći u bosnu tj USK i raditi šta hoce. Piz.... vam materina bezobrazna
Ma ne treba dati nikome ulaziti niti izlazit iz države osim u hitnim slučajevima.Samo pustit transport robe (uvoz-izvoz)..Manje guzve na granicama brze ce radit transport.. Samim tim brže ce zalihe dolazit,a privreda ce trpit manje posljedice radi bržeg protoka robe.Naravno ova mjera bi bila privremena,mozda na period od 30-60 dana dok se situacija ne popravi i utjecaj virusa krene silaznom putanjom.
Pa imamo vladu. Vi se pripremajte na nove izbore u Sarajevu... Nema više
SDA: Razmotriti zatvaranje granice, odgoditi uplatu PDV-a i reprogramirati kredite --- Razmotriti zatvaranje granice 🤣🤣🤣🤣?? Dok svi oko nas zatvaraju granice, uvode karanten za cijela podrucja, zabranjuju svaki vid civilnog zivota, ovi zelembaci zakljucuju da treba razmotriti zatvaranje granice!! Zemljo otvori se i progutaj ih skupa sa Dudukom i Covicem
SDA tumor Bosnjaka i Bosne
Sto Sebija trazi, mora dobiti.
E jeste i pomogli alal vam k...c... A gdje je sufinansiranje plata, a gdje je oslobadjanje placanja poreza na dobit za mart i april ?! ?! NISTA TO JEL ?! ?! MA MRS SMRADOVI!
oni pozivaju a u svim nabrojanim ustanovama njihovi kadrovi, kod nas samo pozivaju, od nase stranke, sda, vlada, ovih onih... dajte ba konkretne mjere pomoci
i sve što je bilo prije korone je zaboravljeno i izbrisano iz sjećanja. kako zgodno. sada su svi u survival modu...
Vidi i ASIM prisustvovao sjednici !!!
Dok se građani Sarajeva voze u doniranim starim autobusima i tramvajima, SDA vozikaju šoferi u skupocjenim vozilima. Narod zna.
Ako nas SDA ne spasi nece niko! Zato sto prije otvorite granice da omladina moze u Njemacku!
Sta ste vi ponudili? Lako je tudjim gloginje mlatiti. Imaju pa re za 20 vreca brasna a nema ju za ratu od 100 KM! Unistavamo sami sebe, dosta vise sirotinjske price, rasturiste zamlju a od nas pravite kripove!
Sad se može sjesti zajedno i razmatrati, a kad je afera u pitanju onda ne može.... ccc