Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smije li sebiju smijeniti, hahaha?
Bakire ukakio si ..ovo je kraj , ..da ne kažem ono ko Brbazez game ower ...bljutavo boga mi
Sa SDA nikad više zajedno komunisti. SDA je izmjestila Vladu Federacije u zgradu čiji je vladnik (zgrada Energoinvesta u Pofaličima), a poslije Dejtona pa sve do prije 2 godine Vlada Federacije je bila u zgradi SDP-a koju je SDP naslijedio kao pravni nasljednik komunista i tako je Vlada za kiriju svaki mjesec keširala SDP-u 4 miliona KM. SDA je izmještanjem Vlade ostavila SDP bez 4 miliona KM na mjesečnom nivou. E, u tom se grmu krije zec.
Hahaha sve provjereni lopovi korumpirani, bravo bake
Platforma za progres je buducnost kako vam to vise nije jasno, ublehasi neobrazovani i nepismeni
Hahaha,evo ga i u gradaccu safet softic,efendija sa dvadeset osam funkcija,covjek je prosto legenda,hahaha
Glavni krivac za loš rezultat SDA na izborima je Sebija Izetbegović i papučar Bakir. Dok njih i par ovih poltrona koji ih podržavaju ne "raspuste" od naše, nekad državotvorne Stranke nema ništa. Na opštim izborima će proći još gore nažalost.
Neka sad ode u Blažuj u migrantski kamp i osvježi snage "snaga naroda"
SDA JE NAJAČA PROBOSANSKA STRANKA DOKAZALI SU 31 GODINU OD POSTOJANJA. KO TO ZNA BOLJE,SDA ZNA SE,SNAGA BOSNJACKOG NARODA SDA. SVAKA CAST GOSPODINU BAKIRU IZETBEGOVICU ZA PRAVDU LOJALNOST ISTRAJNOST OCUVANJE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE.
Raspada se sda
sad se vise ne zove opcinska organizacija nego povjerenistvo ... ha ha. e, vala ako je to najveca promjena ...
Ti si politicki blecak i neznalica a osim toga i zlo...puna ti stranka lopova aferaša, vjecitih uhljeba, licemjera kojekakvih, nepotizam, korupcija, nejednakost,nepravda...to si priredio ovom narodu ridjobradi.
Ne može Bake bez ekipe iz KOS/SDB, ali to je očekivano. Ipak je on rezervni oficir JNA jer je bio u školi rezervnih oficira u Bileći. A bio kao ugrožen i proganjan?! Punac Građević bio major JNA. E dabogda mi svi bili tako ugroženi -:))))
k'o sto rekoh, svi mogu otici sem Svrabije, kraljice u bosnjaka...Bake ljubis ga na predstojecim izborima
Ovo je samo dokaz da hvala Bogu SDA-u se bliži kraj.... Kozmetičke promjene, sva banda i bagra lopovska je ostala gdje i jeste... Ništa se nije promjenilo i to će se pokazati 2022... Jedva čekam...
Jek Asim otpušten???
NAJGORE JE KAD TI NAROD OKRENE LEDJA!!! A TO JE VEĆ URADIO!!! ZABAVIĆETE SE VI O SVOM JADU!!! I (TI I DODIK I ČOVIC) !!! POLAKO!!!