Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRDI SDA!!! NEK PREUZMU VLAST AL JASNO JE SVIMA DA SDA ODLAZI U PROŠLOST KAO I ŠEŠELJEVA STRANKA SRS KOJA JE DOBILA 7 POSTO GLASOVA A ŠEŠELJ NAJVLJIVAO POBJEDU OD 90 POSTO GLASOVA! KRAJ SE PRIBLIŽAVA SDA!
@Ecolo Sve je bolje od crvenih brigada hoću reći bandita.
SDA je najveze zlo rak nas bosnjaka, dok to ne shvatimo nestajat cemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedva cekam dan kad ce sva omladina iselit iz Bosne
Gusinjski "kratez" je najotrovniji...malo a pogano
@budalakis dobar dio je otisao a ostatak se na ovaj ili onaj nacin priprema. Realno odu 3 jedan se vrati, sve dok ne ubode nesto dobro gore a onda idu i zena i djeca. Vise od pola moje raje sa faksa otislo. A tek od 2020 ide olaksano tj ubrzano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PA ZAR VI IZ SDA. UPRAVO SE NE PONASATE TAKO. KAKO STE NABROJALI. ZA TU SADASNJU VLADU...PA VI TAKO RADITE OD RATA...UBILI STE PSIHICKI OVAJ NAROD..A NEKE I FIZICKI...OMLADINA RASTJERANA...NAROD DO KOSTI OGLODALI...VI STE UNISTILI OVU ZEMLJU...KUPUJETE. I PLACATE. POSLANIKE. NOVCEM NARODA. KOJI STE OPLJACKALI...DA SA VAMA KOALIRAJU...NAROD SVE VIDI. SCE ZNA....
Za sda. pljackase...ZAR. VI IZ SDA..OD RATA NA OVAMO..NERADITE. BAS SVE OVO STO STE NABROJALI. OVOJ VLADI..PA BOLJE DA TO PARA STO KUPUJETE POSLANICKE GLASOVE. ILI KOALICIJE KOJE PLACATE. TAJ NOVAC PODIJELITE. RVI...
Eh šta je dana S tobom izgubljeno Dediću! Sve ste unistili. Kanton je s vama postao crna rupa na karti BiH. I sad hoćete uzjahati opet na ledja jadnom narodu. Po cemu smo vas pamtili bio bi spisak dug kilometar. Narod ionako sav ode. Kome ćete šuplju prosipati? Rastjerali ste sve ono sto cetnik nije uspio u toku rata.
Nemojte brate ! Taman fono krenulo i sta sad ne valja ??? Sve sto SDA kritikuje pojavilo we prije 10 tak dana. Znaci pola godine prvo je valjalo. Spomenuli nosu smneli mogrante, jer ljudi odradili fino posao. Kao oni ce drugacije rijesiti obrazovanje ?? Bas me zanima kako ? Al to sute, kao nece da kazu. Ama ne znaju ni oni. Toliko zasad.
red je valjda da sda pokopa odnosno zatrpa ovu zemlju i krstaču da postavi
Sama pojava ovakve cuzne u meni izaziva nagon na povraćanje, a kad progovori i prosvjetli nas, najradje bi sebi oduzeo život.
Unsko Sanski kanton nije nikad do sad imao bolju vladu i vodstvo! Sretan rad im zelim da nastave i dalje da se bore za svoj narod!!
pade Tuzla, ide Bihac, jos Sarajevo ostalo
Ma nama trebaju lopine jer smo lopine i sami
Ima njusku ko da ga je kakav Beljulji pravio
Komunjare na aparatima
Sdooo su lopovi i idioti ovcu im ne bi dao inace da cuvaju, ali brate i ovi novi sto su za kratko pokazali da su ista govna vala svaka im cast
Na USK jedina stranka koja moze donijeti prevagu je SBB.
sad će tek da očiste konačno Krajinu od Bošnjaka...migranti da se nasele
Jadna je ta koalicija