Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRANKA DRAGANOVE AKCIJE. Sve mu dali mozda mu poklone i entitet.
@DuseVamSmrde kako da mi odgovara poluinteligentni Bookir sa svojim naglupim potezima nizerazrednog politicara. On samo odgovara uhljebima i onim papcicima minderasima sto se poistovjecuju sa njim.
ni odgovoriti ne znate na jednostavna pitanja........sta bi da su vas pitali nesto komplikovano '???????????
Ne brinite se vi..znaju oni sve odgovore ali ne znaju kako se oprat od visegodisnjeg muljanja
Neces ti nidje😂
Sretan prvi akciza mubarec dan. Insallah
Kosa mi se digne na glavi kad ih vidim ovako bez kravate....
Mada je niti ne zasluzuju...
Ma nego,kako je ostar ovaj zuco, ima svako da moli za rijec...
upitnik jeste inventar i realan prikaz stanja...tako bi barem trebalo da bude. I u tom pogledu predsednik Mile ce da vam opciguje onih 200 000 nelegalno popisanih koje ste dovodili od J Amerike pa cak i do Australije.E tad cemo imati realan ''prikaz stanja''
Bake je lopov
JA SE NADAM EU JEDVA CEKAM SAMO TO I NISTA VISE
Hebo te DODIK u pakas...
Mamu ti jebe m u svakom smislu.