Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bolje bilo ko samo ne vise sdp i njihov bracni partner sbb. sta j dosadasnji nacelnik iz sdp uradio za novi grad osim sto je uzeo 250 000 da da poso firmi iz kiseljaka da gradi zgrade u novom gradu.
@kl ne pametuj! Momak je zavrsio fakultet i magistrirao vani necu glasati za nekog neobrazovanog kome je svaka druga rijec psovka
Zar nije dovoljno saznanje da penzioner sa 300., KM prezivljava na skrge i nijedna vlada se na to nije obazirala. NE GLASAM. Zapravo izaci cu na izbore ali samo da detaljno ponistim listic jer nam gore ne moze biti. ZBOGOM DEMOKRATIJO
sta je uradio dosad onaj damir iz sdp za 12 god napravili su jedno mini igraliste u buca potoku za koje morate da platite da bi mogli igrati.sto znaci djeca kokuza na ulicu
laguzdzija kad prodzu ovi itbori tesko se tebe zlatko ako me nepostavis za ministra sigurnosti,kum mi je morao da pobegne u kosovo jer jos nisam ministar,--ako nas slazes haram ti bile one pare sto ti dadosmo i haram ti bilo sto sam te pustio da letis u moj avion. i pozuiri stim miniostarskim mestima il ce da nas pohapsu sve. e kuku mene bez mog kuma keljemendija.--tvoj partner radoncic.
ja sam focak sda boze sacuvaj
SAMO NAPRIJED OTJERATI REKETAŠE I BOSS KRIMINALCE IZ NOVOG GRADA U LIKU I DJELU DAMIRA I JER ON I DALJE UZIMA REKET PREKO ŠUMANA UZ POMOĆ RATNOG PROFITERA I OKORJELOG KRIMINALCA ESEDA RADELJAŠA...SIPA TO TREBA POHAPSITI NEĆE POGRIJEŠITI...
Damir Hadzic je davao najbolje lokacije za gradnju firmama iz Kiseljaka i Hercegovine. Firmu iz kantna ASA je reketirao i nikad nisu mogli dobiti gradj.saglasnost. SDP preko kantona je dao urbanist.saglasnost za gradnju trinest etaza firmi Tibra na stupu, mimo svih gradjevinskih propisa.
Daj ba koji vam, hocete li za ove petokolonase glasati?! Pa jedini mi imamo nekakvih 300 stranki i opcija, samo nas razjedinjuju... sa SDA smo poceli i SDA cemo i ZAVRSITI!!! Samo naprijed gospodo uz vas smo!!!!
Šuman je dva puta smjenjivan sa mjesta predsjedavajućeg u općinskom vijeću-ako nije uspio da vodi vijeće kako će tek općinu? SEMIRE NAPRIJED!!!!!!!!!!!!!!!
Narode pljuj po Semiru, loci vodu iz kanistera ko u ratu...dok ona Hadziceva zenturaca koja je inace ateista voza aut o od 120 000 km! Odakle joj? Garant je zaradila od svog piskaranja... Semir istraj...do pobjede Semir Efendic!
jel sdp lista za ov pandam ATP listi? ahahah
Ma Šuman je seoska baraba, tacno mi se ne ide na posao kad se sjetim da cu mu vidjeti sliku na bilbordu! Samo jedva cekam da gledam na tvu kako ga u dijaloskoj emisiji Semir Efendic argumentovano satire! :)
Semir je ocito super momak, samo kad procitam ove komentare pojedine zapitam se zasluzujemo li mi ovako divnog momka. Ne znam ga licno al sam mu procitao biografiju na njegovoj fb stranici, pregledao slike pogledao neke klipove i mislim a je momak pravi izbor!
Šuman ovih dana digo se da asfaltira nake ulice koje 12 godina nisu ni okom pogledali. To asfaltiranje nije planirano budžetom,već novac kojii je bio namjenjen za izgradnju rezervora Briješće čime bi se riješio problem vodosnabdjevanja Sokolja, Zabrđa, Reljeva i Rječice koristi za kampanju. Vi narode i dalje pijte vodu iz cisterne
SDA!
Zlatko Krivić - razveo se i oženio sestru bivše supruge (kod nas to zovu svastika). Aner Šuman - Nesposobni degenerik. nasljednik i pratilac tenisera Hadžića. Vozi ga osuđeni kriminalac koji je opljačkao INTEREX. skup SBB - bilo i praznih stolica. samo priča protiv SDA, priča o 20 godina nerada, sada su to smanjili na 17 godina. skup SDP - bila skoro pa puna sala. samo priča protiv SDA skup SDA - simpatizeri stajali i u holu, nisu mogli svi da uđu. prezentovan konkretan program rada Da li i jedan kandidat za načelnika, osim Efendića, imao napisan Plan rada za vrijeme mandata od 4 godine. Odgovor NEMA. Svi samo šupljiraju i laju.