Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respiratori, Asim Sarajlic, Amir Zukic, Kemal Causevic...nastavi niz🤮
Traktori, kosilice, motokultivatori, freze, motorke, asfalt, elektoprivreda, bosnjacki institut, trolejbusi, Nermin Niksic, Damir Hadzic, Zlatko Lagumdzija Koka Kurtes, Hamdija Lipovaca, Elvedin Grabovica, Adnan Steta, Fikret Music,
@shemale Nedzad Ajnadzic je pokrenuo i zavrsio preko 200 sto manjih svo vecih projekata na podrucju cijele  Opcine Centar.Nije to bilo bas tako lako uraditi i da bi se samo jedan projekat proveo do kraja potrebno je da se posloze mnogi cimbenici i faktori.Cesto se tu ukljucuje i rad i koordinacija vise institucija i nivoa vlasti.Nedzad Ajnadzic je to sve ispratio,pozitivno ishodovao,saradnje napravio i ucinio nam Opcinu Centar najboljim mogucim mjestom za zivot.Od mene velika podrska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko vama vjeruje on nije ništa više čitao od Klixa i nije dalje išao od rodnog mjesta
@Bosanjeros na žalost, to je 90% stanovništva, posebno penzioneri koji se vucaju po žičari u sred pandemije u kojoj su oni najugroženija populacija, dok ostali zbog njih nosaju maske i preživljavaju torture otkaze glad!!!!
@Bosanjeros Nedzad Ajnadzic je pokrenuo i zavrsio preko 200 sto manjih svo vecih projekata na podrucju cijele  Opcine Centar.Nije to bilo bas tako lako uraditi i da bi se samo jedan projekat proveo do kraja potrebno je da se posloze mnogi cimbenici i faktori.Cesto se tu ukljucuje i rad i koordinacija vise institucija i nivoa vlasti.Nedzad Ajnadzic je to sve ispratio,pozitivno ishodovao,saradnje napravio i ucinio nam Opcinu Centar najboljim mogucim mjestom za zivot.Od mene velika podrska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA STRANKE I GOVANA
Vi ste lopovska stranka
Ojadiste drzavu i narod bando lopovska
Ajnadzic je trenutno najbolja opcija za Centar. Mandic ublehas ko dijete s tute ne zna je li dosao ili posao, a Amra patoloski zeljna paznje i koje markice. Jako, jako opasna kombinacija koja ne zelim da se finansira iz mog dzepa. Ovo je demokratska drzava i boli me cosak sto se nekome ne sviđa moje misljenje.
Da nam je ovako korisnih i vrijednih ljudi poput Ajnadzica, nasa drzava bi cvjetala u napretku.
NAJSPOSOBNIJI NACELNIK!!!
Mršš!!
Na lomacu!
@Iskrenogovoreća ma bjaaažiiii.....to ti svom Dedi pričaj ( pričaš sigurno). SDA je vreća sa 95% pokvarenih jabuka i valjda znaš šta se desi nakon kratkog vremena, kad ubaciš jednu il par zdravih. Raspad Sistema il promjene, pa vidjet ćemo koliko je narod pametan
Kakva SDA u raspadu.Dosta je vise.Po broju glasova mislim da ce biti cetvrta iza NASA STRANKA.Za dvadeset godina cemer i bijeda.Radim dvadeset godina ko konj po deset dvanest sati i opet bijeda.
Ma bezveze se trudite zjanili ste vi Sarajevo, a posebno Centar. Možete brati po Vogošći, Hadžićima i Trnovu.
Onda do.sad niste bili snažni
Vaš moto treba da glasi : "Snažna SDA, krademo ti i ja". Mam.. Cu vam lopovsku!
Prva slika svi zajedno se slikaju nema razmaka. A onda 4 slika stolice u razmaku. 🤔🤔🤔🤔
A korumpirana SDA slabija BiH!?