Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zoviii, samo zoviii...
Neka nam je Bog na pomoći!
Bjezite ljudi ko kuda moze nema tu hajra!!
baCe jesi ti radio traku?
Moj Bakire, baš si glup. Pa oni već pregovaraju a to što ti nisi uključen u pregovore i što okolo lobiraš to ti govori da si buduća jaka opozicija.
gledaj ovog sefika treba ga stavit u neku garazu rampu da dize
Dogovorit ce se oni brzo oko fotelja
Pa svako ko je sa vama šurovao vi ste ga utušili. Mislim da su sada svi pameti došli i da ćete biti jaka opoziciona partija bez obzira na rezultat koji Vam je napravila Islamska zajednica terorišući i prepadajući narod po hudbama. Pa da Vam pokrenu procese protiv Vaših lopova.
kako preko noci nestade prica o zastiti i zastinicima drzave, nudis koaliciju covicu i dodiku najvecim neprijateljima drzave, mamu ti zastitnicku bradatu, a i svima vama ovce koje ste glasale za ovu djubrad
Još da unište organizirani kriminal pa da ne funkcionira ništa u državi, jel to hoćete !!!!
"...treba požuriti i formirati vlast.." ..., !!! A , koji su to novi likovi ili stranke ..? Koja je to nova politika ? ..Koji su to novi ( stari) zakoni oko kojih se vi " možete " dogovoriti...??? KOji je to novi put u EU ..??? itd itd... PS : sve je po starom , ....i jedva čekamo svi da nastavite tamo gdje ste stali , ...nekada...!
NE MOGU DA VJERUJEM DA JE NAROD ZABORAVIO DA JE UPRAVO SDA SJEBALA TUZBU PROTIV SRBIJE?! PA GORE VAM JE PAMCENJE OD ZLATNE RIBICE BAGRO NEPISMENA
Jao, ovaj Šefik ko da je tek iz groba
Bošnjaci Hrvate ste koufol riješili sad neka vas vaši iz SDA prcaju
SDA RAK RANA BOSNE I BOSNJAKA
Sda krece u napad na fotelje. Vazno je napraviti koaliciju da bi se vladalo.
preludezalude SDA je VLAST oni već imaju fotelje, DRUGI kreću u napad vidjećeš uskoro :)