Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast i podržavam ovaj apel SDA uz kritiku prema rukovodstvu OO SDA Srebrenica kao i samom rukovodstvu SDA BiH (prije svega mislim na predsjednike) da se o jedinstvu trebalo i ranije razmišljati i ne dozvoliti šikaniranje i opstruiranje kvalitetnih i čestitih pojedinaca koji danas apstiniraju u politici ili što je još gore napustili su stranku i prešli u druge ili osnovali odbore nekih novih stranaka.
Buducnost Bosnjaka u Srebrenici,sa vama nista nije bila bolja,donacije ste uviek davali istim ljudima,nepovratna sredstva uviek istim ljudima e sad neka oni glasaju za vas!!!
posle izbora nema više žurke u potočarima .
Ukoliko ne dođe do izmjene Izbornog zakona budućnost Bošnjaka kao političkog faktora bit će dovedena u pitanje, a njihov opstanak u Srebrenici neizvjestan DABOGDA NESTALI SA ZEMALJSKE KUGLE
ima pravo da glasa svaki srebrecanin...ja sam iz srebrenice i protjeran i sve sumi unistili i nemam se gdje vratiti..i sad da nemogu glasati ..kocemi to zabraniti..nemogu srbi pobjediti jer mi imamo svi bosnjaci licne karte izadzene u srebrenici..srbi su pobili naron a sad da zabrane glasanje..
mrs st0k0 alija je i prodo tu srebrenicu i srebrenici je dosta vas
SDA je prodala Srebrenicu i sada ako eto oni se brinu za nju,koji cinizam,gdje su svi silni nacelinci i narodni predstavnici iz SDA ,za srebrenicu,pa naravno ,u SARAJEVU,Srebrenica im je bila samo odskocna daska.Samo nemoj da SDA brani i predstavlja narod Srebrenice,bice im lakse i bolje,
I svi Srbi zajedno pa kom obojci a kom opanci.
Možete sa SDP-om, mada je on malo više fašistička stranka od vas. Da nije islamofašiste Zlajoglua, bili biste tu negdje, ovako su oni gori, nema šta. Mada i jedni i drugi koalirate sa pravašima, štovateljima Ante Pavelića. Stara narodna kaže: S kim si, takav si.
možete sa SnsDS i HDZx2 jedinstveno nastupiti