Uoči sjednice Doma naroda PSBiH
15
SDA potvrdila da neće podržati budžet BiH
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkako glasam za sdp jedem 5 dana mjesecno... postim 25.. eto za koga sam glasao...
Iako ne volim ove muslimajmunske stranke i pak moram reci: Bravo SDA!
lagumdzija zakuha pa se poslije popismani, tako ce biti i ovoga puta
prije da će podudlati kao što su i navikli uđe to u krv
Nece budzet podrzati, pa ce dobro na.j.b.a.t.i, izbor je sve blize -Srbinu se dize, s druge strane su Hrvati, kad se svaki kite fati, Bosnjake ce iz.j.e.b.a.t.i !
komunjarci prdnuli u dodikov čabar, imal gdje onog slinavca sa FTV da organizuje 60 minuta i malo nas prosvijetli koja je nova strategija velikog crvenog vožda zlatiguza.
Suljo, pusiona vam je, politika kupovine socijalnog mira vraca vam se kao bumerang. Trazeci vece plate za svoje budzetske uhljupe navukli ste bijes obicne raje i usput unistili privredu tako da i da hocete vise ne mozete hraniti daidzice i amidzice. Penzionisanjem hiljadu onih 35-godisnjih vojnih parazita okrenuli ste protiv sebe 800.000 regularnih penzionera kojima ce biti penzije smanjene zbog vojnih uhljupa. Uskoro izlazite iz vlasti a vase mjesto zauzima Fahro. A SDA moze sa svojom sestrinskom lopovskom Strankom ZAgraBih pravo na smetljiste.
A ko će nam braćo hraniti djecu, kada mi ne volimo da radimo a donacija i sadake iz inostranstva više nema...
A kako uopšte može bilo ko bilo koga izbaciti iz vlasti ?
Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori. Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina. Pogledaj link; http://www.youtube.com/watch?v=66vPijmIfdQ
Sulejman Tihić: \"Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina.\" Procitajte izjavu; http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/84250-Tihic-Neko-mora-odgovarati-Dobrovoljacku-bilo-zlocina.html
1. malo pogano đubre odstranjeno sa FTV 2. Izmjene statuta policije neće moći. To Do 3. Lagumdžiji omogućiti da se posveti radu i zaj.ebanciji sa studentima do kraja života. Ako ga ko bude fermo kasnije.
jao jao, koji ste vi papci...uha mi malenog
Podrska SDA i Tihicu ko i svim PATRIOTAMA BOSNE I HERCEGOVINE ! Ovaj budzet ce UNISTITI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I NJENE INSTITUCIJE to je svak normalan shvatio ! Od drzavnih para genocidna tvorevina ce jacati i lobirati protiv drzave BIH-e , PA ZAR NISTE SHVATILI DA GENOCIDASI SRBI SUTE SVE DO USVAJANJA BUDZETA A POSLIJE VIDJET CE TE !
TREBATE ZNATI DA JE NIKOLA SPIRIC MINISTAR FINANSIJA i IMA TAKODJE STOLICU FISKALNOG DIREKTORA ! PAMETNOM DOVOLJNO, ZAR NEMA VEC TU KONFLIKT INTERESA, TO SAMO MOZE POSTOJATI U NASOJ DRZAVU ! KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI U OVOM SLUCAJU NIKOLA SPIRIC RUSITELJ BIH-e iMA SVE U RUKAMA ZA NESTANAK DRZAVE BIH-e zahvaljujuci se LAGUMDZIJI I RADONCICU ! ! PA JESTE LI SVIJESNI DA TA SRPSKA BARBARSKA ZMIJA SPIRIC VEC 6 GODINA RADI NA UNISTENJU DRZAVE BIH-E ?!!! Lagumdzija je TOTALNO IZGUBIO KOMPAS KO I RADONCIC , ili ce im od para budzeta SPIRIC DATI VELIKU SUMU NOVCA DA SE USVOJI SUTRA OVAJ BUDZET KOJI JE DIREKTAN UDAR NA DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE , DRUGE NEMA !!!
SDP ce bosnjacima glave doci,ustvari vec dolazi.osim sto su u federaciji svoje dajdze amidze i jarane nesposobne pozaposljavali,ni jedna,ama bas ni jedna investicija nije stigla u federaciju.slobodno nek me demantuje neko,ali neka dzaba ne trazi.
Kako doznajemo, bilboarde na kojima je bio ispisan slogan “Država za čovjeka” uskoro bi mogao zamjeniti slogan “Čovječe ne ljuti se”. Autor nove izborne pjesme ponovo bi mogao biti Armin Šaković koji je ovo potvrdio glavnim federalnim uzdanicama SDP-a Marinu Ivaniševiću i Ensadu Kariću na seminaru Revicona u neumskom hotelu Dubrovnik. Čak nije isključena mogućnost da pjesmu u duetu sa Šakovićem otpjeva Miroslav Ilić koji je bio specijalni gost-moderator na tom seminaru. U SDP-u vjeruju da bi pojavljivanje Ilića moglo utjecati na bolji rezultat u općinama u kojima živi većinski srpsko stanovništvo koje je nova izborna baza na koju računa SDP s obzirom da su izgubili hrvatski puk sa Željkom Komšićem, a sad i bošnjački narod nakon neuspješne dvogodišnje vladavine Zlatka Lagumdžije.