Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prijedoru Srbi plaše povratnike četničkim pjesmama u Doboju skandiraju Ratka Mladica ali važno je koje pobijedio na Zvezde Granda i X-Faktor.
Hrakni ti mene ako je ridzobradi ikad bio u Prijedoru a da ne govorimo u mjestima oko Prijedora
Od ponedeljka Policija u RS ce biti efikasnija u zaštiti povratnika... :) samo se ne zna od kojeg ponedeljka! :)
Sta mislis da je na proslim izborima pobjedila npr "Nasa Stranka",da li bi ko Zutalj odmah skinuli gace pred Covicem ili ljigavi Lagumdzija pred Krmkom?E njih se boje i Krmak i podli qurac Covic a ne kasikara ili Zeljka.
Ceo svet bruji zbog kukastog krsta na travi a urezan krst na prsima bosnjaka bakir krije sram te bilo
To narod moze da rjesi ako nece bakir
Zamislite da se to desilo nekom crncu u americi a mi cutimo i trpimo
Sutra svi na miting ispred vlade
"Policija u RS mora biti" i ne mora biti ako im je to cilj.
Osim izjava koje smo naučili slušati već godinama od SDA ima li išta konkretnije, nema boga mi, po neka izjavica i eto kao rade ljudi, hahahaha
Uh što su ovi oštri danas. Lede krv u žilama.
Sta trazite nema vajde ima vas dosta u sarajevu skupite se docice cjela bosna zamislite 100000 ljudi
SDA smradovi jedni! Dabogda ne docekali sutrasnji dan! Zar se tako brani vlastiti narod? Ima li ovdje igdje drzave? Ne mogu da vjerujem da oni samo skrecu paznju da policija mora biti efikasnija, a nikada nista nisu poduzeli da zastite Bosnjake u genocidnoj tvorevini. SDA krmci, dabogda se o sebi zabavili. Dabogda vam to bilo zadnje u vasim kriminalnim zivotima!!!
Nema nista od ovog, sve je isplanirano, kao i haha "atentat" na Vucica. Evo o ovome pricam, zasto policija RSa nije preuzela odgovornost za Vucicevu sigurnost prije nego sto je dosao u Srebrenicu? Srebrenica je na teritoriji RS-a! Kakva korupcija i manipulacija to je cudo jedno.
Da je sreće ova petorka se nebi vadila iz Srebrenice, čitavog Podrinja i Prijedora dok se situacija sa Bošnjacima ne privede sretnijem kraju. Naravno i one stotine miliona pomoći dati u ruke onima kojima su donirane. Ovako - veoma, veoma brzo će vam se stati u kraj! Sretno vam bilo!
Jel da stite kao '95 u srebrenici? Kako ce te stititi onaj koji te mrzi i kojemu je draze da te nema?
Ljubavnice crkve ce ti najbolje posvjedociti, vjerovao ili ne skoro svaka je ostala citava, a skoro svaka dzamija je srusena. Zasto u FBiH nema napada na srpske povratnike? Zato ne seri, nisu isti onaj koji mrzi i koji ne mrzi..
Skoro svaka. Srbi u sarajevu su bili uredno onavjestavani od strane cetnika o mjestima granatiranja, kasnije i obavjestavani kako "turci" spremaju pokolj na njih a hrvati svoje uredno prodali i napustili nadajuci se jedni herceg- bosni a drugi velikoj srbiji, strah se koristio kao metod od strane ustasa i cetnika da bi regrutovali sto vise pripadnika. A dosta je srba i hravata ostalo u sarajevu i koji su ostali (ako ih cetnci nisu snajpero ili granatom ubili) su prezivjeli. Ima li u BL hrvata ili bosnjaka? Ja u sarajevu srecem vise hrvata i srba nego bosnjaka i hrvata u bl...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa oni ih i hapse, a ocekujete zastitu?
Kako vas ba nije stid takvo obavjestenje poslat u javnost...Bosna se ne brani u Sarajevu p.izde jedne vec u tim mjestima gdje se nalaze ti ljudi...pa sutra ceta osmogodisnjaka moze uci u Bosnu i sigurno ce proci do Sarajeva bez po muke...puu P.izde jedne,poljine kazes..pa bolje da ste farmu pilica kupili ljudima da imaju od cega ziviti i samim tim bi stavili neki branik Bosne...ma fuj gnjide jedne