Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo smjenu SDA, SBB, SDP, SBiH, DNZ,SDU,HDZ,HNS,HDZ1990, NSRZB,SDS,PDP,SNSD.....javite ako sam koga izostavio
Demokratska fronta
Oni nisu na vlasti, ali bit ce ubrzo pa cemo i njihovu smjenu traziti, bas se bojim da ce napraviti socijalnu revoluciju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nadam se da ce ga jednoglasno smjeniti i poslati na goli otok da malo tuca kamichke.
Naravno da ce ga smjeniti. Dodik i Zlatko i Bakir. Tri drugara grobara BiH! Bar se zna ko je skim....i s kim bakir i zlatko suruju!
Radoncicu idi odakle si dosao. Lazi narod u Gusinju, dosta si nas krao i varao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDAme je potpuno razočarala kao njihovog člana. U trenutku kada je na površinu isplivalo sve što u ovom sistemu ne valja, oni se bave politikanstvom i smjenama političkih suparnika. Nikakvih realnih inicijativa za uvođenje pravde u sistem, ako izuzmemo Bakirovo obećanje o fonu od "nekih pola milijarde do milijardu za nezaposlene" Moj Bakire od čega. Došlo je vrijeme da je ljudima draža najgorča istina od najslađe laži. Dosta laganja!
SDA je NAJGORA NESREĆA KOJA JE ZADESILA BIH POSLIJE RATA. SDP JE DRUGA NAJGORA NESREĆA POSLIJE RATA. RADONČIĆ JE POTENCIJALNI OLIGARH KOJI MOŽE A I NE MORA BITI TREĆA NAJGORA NESREĆA, ALI BRATE U POREĐENJU SA KRAĐOM KOJU JE SPROVODILA SDA I SDP U OVOJ ZEMLJI RADONČIĆ JE MALA MACA.
Hajde Faharaone, odjebi.
Selo gori ,a baba se češlja...
Relacija SDA-SBB je ista kao i kad učitelj odgoji i obrazuje učenika (onako po svojoj mjeri), pa se nakon toga učenih "profakiniše" i na ulici prilikom susreta okrene glavu os učitelja! A može i on poredba, da učenik uvijek nadmaši učitelja, jer smatrali smo da većih kriminalaca od SDA nema, mada ih je sad Fahro prevazišao u rekordno kratkom roku!
jah
Sto ga vise klevecu i lazu fahro nam je sve miliji i drazi...ja ovu pjesmicu naucio ko pionir.hhahah
Ista govna drugo pakovanje
Hahaha traze smjenu čovjeka koji je najmanje kriv za 20 godina lose vlasti , a ne traze da sebe smjene joj ja prcanja u mozak ! Mislite da je narod glup , a ovi sto brane SDA-SDP na portalima ja znam ko je doveo moj kanton i grad u najgoru situaciju od rata na ovamo a to sigurno nije Radončić nego SDA-SDP Salko Selman Tihiceva desna udbaska ruka koji je prije rata hapsio i zatvarao muslimane a sada ih kao vodi . Što bi rekli nadrealisti DOSTA NAM JE ŠUPLJE !
TO koliko je Fahro "najmanje" kriv neka kaže sud onog momenta kad se usvoje antikoruptivni zakoni i kad zbog kriminalom stečene imovine bude bio procesuiran!!! Ko je još došao s dvije kese '90tih u Sarajevo i nakon rata imao milione! daj molim te, u svoj stranačkoj centrali se ulizuj Mirzi i Omeru, a nemoj se javno brukat!
@Super ja A daj ti meni reci zar stvarno misliš da bi ovi SDA_SDP jebivjetri sami sebe pohapsili? Pa taj zakon nije bio ništa drugo nego populistički potez da ispadne kako SDP nešto želi promijenit a unaprijed su znali da zakon NEĆE proć jer su skoro pa svi u tom parlamenti umiješani u kriminal, uključujući i njih same!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa mora se SDA suprotstaviti pravdi...j...s izdajnicku stranku!
Hapsi Fahro lopove koji su nas pokrali, vidi ih kako se otimaju. I Januković je tako.....gdje je sada.
Šta je miševi prepali se da ne idete u zatvor i jedino čovjeka koji ima muda da VAS pohapsi!!!
A jesi i glup moj amare, otkad najavljuje taj cunami ja mislim da bi i moj dedo od 80 god dosad nekog uhvatio! De mi reci šta je ministar nesigurnosti konkretno napravio, osim što mu je Keljmendi pred očima pobjegao (uz dogovor sa Fahrom) Šta je to Fahro riješio, propjevaj....nemoj mlatit praznu slamu
@Super ja Uhvatio bi tvoj dedo kuratz da ima za vratom SDA-SDP bratiju , sjeti se da je SBB bila opozicija i da nemaju kapacitet da ista urade trenutno . Ali , pricat cemo iza oktobra jer NAROD ZNA ko su LOPOVI koji ih kradu godinama sa sellamom na usnama . Mozes ih ti braniti koliko hoces ne vidim ja da si ijednom rekao nesh protiv SDA-SDP-a *** te oni u usta ta uhljebljena poltronu ...
Tek kad vidim po ovim komentarima koliko se banda iz SDA prepela, shvatam koliko je Fahro ispravan u cijeloj ovoj prici !!! Samo naprijed ministre, hapsi lopove !!!
A koga je do sad uhapsio pa da s tim nastavi??? De se ne glupiraj, da je napravio bilo šta korisno na poziciji ministra ja bi ga privi podržao i to bez obzira što je mafijozo žestoki! Kako ti nije jasno da smo ublehe baca i ništa ne radi! Gdje je procesuiranje političkih ubistava, što mu Kebo dade?? Kako će Fahro bilo šta početi kad prvi mora odgovarati za nekolicinu ubistava! Recimo ono Ramiz Delalić Ćelo!
Glupane on je ministar i ne moze nikoga uhapsiti eto koliko si pismen papak ! A nije on sam u tome ministarstvu imaju ljudi iz SDA-SDP-a malo se raspitaj , a neka ti uhonja i bake i niksa i zlaja rade ali samo za svoj djep .... Nije narod glup kao sto vi to mislite i ima da vas kaznimo u oktobru bagro dosta vas je 20 godina ! Mrssss sa vlasti ...
SDA sere na svim frontovima, dohakala borcima, proizvela bijedu i sirotinju u narodu a debelo obogatila svoje kadrove. Kada su skontali da se našao KRALJ FAHRO koji će im dohakati u prljavim rabotama i lopovluku očajnički se bore za opstanak. Neka ga smijene i narodu pokažu svoje pravo lice, IZBORI su u Oktobru i eto FAHRE na čelo sjebane države da pokrene ekonomiju. Za sve koji će lupati minuse: JEBALA VAS SDA, SDP, HDZ,SNSD, SDS I Božo Ljubić.
A i boje ga se , sto ga vise napadaju to mi je drazi ne znam da su se ikada ovako bojali jednog covjeka FAHRO IDOLU , KRALJU !
Sta hoce fukare iz SDA sada traze smjenu covjeka koji ima viziju bolje buducnosti u Bosni i Hercegovini!!! Dosta je bilo 20. godina vladavine lopovske bande..
Nemoj molim te da nam on bude vizionar...jer ćemo u protivnom živjeti raspoređeni po narko kartelima!
@Super JA Et neka nam ovi tvoji valjaju jedemo "zlatnim" kasikama GOVNA vec 20 godina . Vi ste svoju nesposobnost i lopovluk pokazali i dokazali , tesko vam pada gubljenje fotelja . Drzava za pračovjeka i zlatko manipulator okrece se kako vjetar puse sve go lopov . Hocemo promjene a da ovi sjasu sa vlasti dosta ih je 20 godina , neka idu na smetljiste historije trag im se zameo i svima koji ih podrzavaju !
Zasto vise Niksic i ne ponudi svoju ostavku ako to desetine hiljada gradjana trazi od njih? Zar zaista misli da nema nikoga boljeg od njega kako to tvrdi?
Zato sto on misli da nije kriv za stanje u drzavi nego ESKIMI koji odbijaju da zive ovdje ! Cosa Nostra je mala maca za ove nase mafijase ....