Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu Bošnjaci želimo da imamo onoliko koliko Bakir ima, ako je več prvi u Bošnjaka, da radimo koliko i on radi, ništa više i ništa manje, to je po meni savim pristojno i normalno.
Brini se ti bakire za kulturnu u Smederevu ta ces ti o Bosni..Klekni karino kad pricas o BiH..
vas SDA SBB SDP zanima samo novac i vlast . svu kulturu i povijesnu gradju koju smo imali drugi su uknjizili sebi.Bosancicu su sebi uknjizili drugi , bosanske kraljeve, bosanske banove, pjesnike , knjizevnike, slikare , muzicare,pjevace stecke , psa tornjaka i konja bosanskog.I burek i sarmu i cevape i pjesmu i sportase ..sve ama bas sve sto su mogli , su nam su ukraili i prepisali sebi jer je zahvaljujuci SDA sve bilo na izvolite.Jedino su nam ostavili Dinu Merlina i Sidrana.
https://www.staputovanja.com/datoteke/slike/novice/2_EasterIslandChile.jpg
SDA i kultura u istoj rečenici? Oni prvo moraju skontati sta uopšte znači ta riječ. Kultura je svašta. E, umjetnost, to je već nešto uži termin. Sistematski rade na kulturocidu unazad 27 godina, lova ide samo poslušnim "umjetnicima", jedini kriterij je štela, tal, podobništvo. Ono par izuzetaka se koprca samo zarad nevjerovatnog ličnog angažmana i pristupa stranim fondovima. Ovo je samo bacanje prašine strancima u oči, mrtvo slovo na papiru.
Ma vi ste olicenje kulture......
Nemojte se brinuti ni zasto , za sto god ste se pobrinuli ili je unisteno ili pokradeno ili polako umire preko 20 godina.A i insanima ste ogadili zivot.
pa to je zbilja divno.
mora da si neki SDA uhljeb... !
daaa, predivno sam se uhljebio zbilja, tako da moram bježati od vlastite kućice hehe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)