Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se krmad SDAovska javlja kad je njihov ideološki vođa,ludi Alija, dogovorio srebrenicu http://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs
Pošto je Srebrenica po dogovoru Alije Izetbegovića i SDS-ovaca zamjenjena za Vogošću pokrećemo kampanju da svi Srbi koji su bili stanovnici Vogošće promjene mjesto prebivališta i glasaju u Vogošći!
Četnici i SDA su najveći neprijatelji Bosne.
Vidi hantrana zdapi im ternama lopovska
kako je krenula ova SDA uskoro nece moci podrzati ni sami sebe...pucaju ko\' kokice ;)
Hval Bogu pa Klempo neće biti često na TVu ubuduće.
Vi ste glavni generatori svih problema za Bošnjake,prodali ste nas,izdali i ponizili,stvorili ste genocidnu tvorevinu,podrzavali i odrzavali je u zivotu svih ovih godina!Sve to na stranu ali pljačkati vlastiti narod,tlačiti i lagati to je haram i haram vam bilo od svih nas,zato vas je Bog i kaznio za vasa nedjela,nestat cete ako Bog da!!!!
Nemojte vi izdajnici SDA-ovski bogati dragog ništa podrzavat,vi sta god ste podrzali u ovo 22 godine bilo je na štetu Bošnjaka i Bosne,tako da vas molimo nemojte vise zivi i zdravi bili,hajde idite u historiju.Cao
hahahahaaa kasno je za vas prodane BOSNJE iz SDA-KASNO JE! http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=45967