Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su neki pošteni, koji su ovo napisali, jer Hrvatima i Srbima 99 posto Bošnjaka želi isto, a ovamo priča multikulti priče za malu djecu. Ovi su bar rekli ono što stvarno misle.
pise turkiye a turci na utakmici protiv BiH su napali fanatikose oteli im zastavu i citav stadion zvizdao nasoj himni,onda se citav grad veselio kad je ta ista turkiye pobjedila Hrvatsku,ko je lud ovdje?
I kao što reče krvolok Karadžić \'\'na vatru uzvrati vatrom\'\'!
Stvaro?
100% si u pravu...dole se naselili sosoni, i to je njihovo , za mene,uzasno dijelo...prosao sam rat i nikada nikome iz jedinice, a bila je jedna od udarnih, nikada nije palo na pamet da nesto urade ni na jednoj crkvi, boze sacuvaj..a istina, da ni jedan soson nije bio sa nama,uglavnom je bila gradska raya...
Ovo su srbi uradiili da okrive muslimane
feđa sto jos koju sliku ne uslika?
A_llah je velik Grafit uvredljiva sadrzaja Sve pohvale za SA-X
sto ne osudite bacanje bombi na dzamije
Ma jel moguće da su Bošnjaci oskrnavili crkvu? Pa u ratu ih nisu dirali (što javnost može da posvjedoči). Izgleda da je nekom prepuklo dugogodišnje skrnavljenje i vrijeđanje islamskih svetinja pa poteg\'o za parolom OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB!
Nacilonilaisti c r k n i t e
dr. Shaban ------------------------------------ Najbolje je da dr. Shaban posalje djecu sa dinamitom pa da obespravis subjekt?????
Mozda su mogli napisat odosmo za Srbiju...to jest za Sanjdak..a bogami i za Sjenicu
Treba ukloniti objekt , koji je uzrok zla, poslije obespravljeni subjekt nece imati mogucnost da bilo sta pise. Najvaznije je zdravlje nase omladne. Da li je istina da se ovdje skrivali krscanski zlocinci?
samo da pisu i mogu ali im se zelje nece ispuniti na zalost(njihovu)