Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored policije, pravosudnih i izvrsnih organa vlasti - politikantske minder stranke ,,osuđuju\'\' inscenirane napade i odbrane da dokazu bosnjackom puku kako je SERIJAT daleko IZNAD građanskog zakona.
Muslimani , ili ti Bosnjaci se 20 godina bore za svoju drzavu, a sanjaju je stoljecima. BH ,,patriote\'\' stoje kao vlada iz sjene iza svih ovih javnih idiotskih igara bez granica u kojima ce oni biti kao posljednja nada, posljednji i najveci gubitnici.
Koliko znam prikazuju razne dokumente, a to mi nedjeluje, samo kao blaćenje. Nego konkretno dokumentovano. Šta misiliš što je Dodik zabranio 60 min. u RS da je u pitanju samo blaćenje?. A što se tiče kad\' sam rek\'o da bi nam svima bilo puno bolje ne mislim na ekonomiju nego na samokritiku tj. bilo bi puno bolje da sveki narod počisti ispred svojih vrata.
sve je ovo POLITIKANTSKA MINDER namjestaljka sa ciljem uvoda serijata na mala vrata !
Polupao si lončiće. 60 min. nije ponudilo nikakav konkretan dokaz samo blate. Nije IZ zadužen za moj i tvoj standard već politika.
Kao prvo poštujem i ne diram ničiju svetinju, ali ne dozvoljavam da me neko naziva glupanom i komunjarom samo zato što imam drugačije mišljenje. Po meni je glupost da ako neko kritikuje bilo koju vjersku zajednicu da se odmah proglašava, anti-islamistom, anti-hrišćaninom itd. Suština je u tome dali ta kritika stoji ili ne stoji, a u konkretnom slučaju oko IZ stoji jer nisu ponudili ni jedan konkretan argument ili dokaz, nego su odmah linčovali cijelu ekipu 60 minuta kao anti-bošnjake, a većinu ekipe čine bošnjaci, što je budalaština da neko određuje ko je Bošnjak, a ko nije samo zato što su ponudili konkretne argumente. Pa zar nije dobro da unutar nekog naroda postoji samokritika u ovom slučaju kod Bošnjaka. Ja bi prvi volio da vidim da toga ima više kod Srba i Hrvata. Bilo bi nam svima sigurno puno bolje i manje onih koji se kriju pod plaštom vjere da bi ostvarili neke svoje sitne interese.
Vjera = srednji vijek. sto vise vjernik to vise nazadnik.
Samo budala ne mjenja mišljenje kad vidi da je pogrešno. Ostani svoj samo ne diraj svetinje. danas o bogu i vjeri najviše pričaju ateisti.
Ja imam više u čarapi nego ti u toj svojoj zatucanoj primitivnoj glavi. Što zna samo da gleda pravo. Ja ga ne određujem, nego samo pitam, ali ga ne određuješ ni ti to je sigurno i sreća da nije tako. Bolje ostati svoj nego biti jado i poltrončić ko ti i slični. Na to sam izuzetno ponosan.
Ne seri više glupane. Govoriš da nema certiikata za to a ti ga određuješ. šta fali što su prije bili komunjare, nisu ko ti ostali!
Ko to tebi Avdo daje za pravo da određuješ ko je vjernik, a ko nije? Da možda ne postoji certifikat za tako nešto. Nije vjernik samo onaj ko ne izlazi iz vjerskih objekata, pa poslije gleda koga će izlevatiti (čast izuzetcima). Kao prvo nije tačno da su svi članovi SDP-a nevjernici, kao što ni svi članovi SDA nisu ekstremisti. Pa zar ne treba kritikovati rad IZ kada prvi čovjek iste šuruje sa dokazanim ratnim profiterom Radončićem. Šta misliš da je reis toliko naivan, pa da ne zna kako ih je isti stek\'o. A najveće komunjare su oni koji su prije rata mahali partijskom knjižicom, a sada izigrivaju velike vjernike jer su se vremena promjenila i opet bi mijenjali dres ako im zatreba.
Ma mrš na izbore Zlato, Dino i ostala bagro komun. šta sad hoćete?
@Avdo Ja sam musliman; praktikujem vjeru... Medjutim, ne treba strankama davati vjjerski predznak jer to iste zloupotrebljavaju. Meni je drago da je vjernika vise, svakako, ali mrzim to sto se SDA ili bilo koja druga stranka \"ovija\" vjerom. To se zloupotrebljava u 95% situacija i stvara negativnu sliku vjere. Vjera je cista i tu nema dileme, a to sto SDA predstavnici rade (npr. Kako je premijer kupio stan?; i sl.) jako je upitno. Nama treba socijalna revolucija; da srusimo vlast i postavimo kvalitetne kadrove koji ce doprinijeti prosperitetu!
jel te to pogodila istina pa se malo nanerviralo. znam istina vazda boli usljo , pardom ujko
@ avdo, islamska zajednica nema nikakvu moc. Jeli jasno glupane?