Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jest mi muka od ovih stranaka, izbora, prepucavanja, minusa, pluseva iznad Sarajeva, plakata, politike ... Muka mi vise i od boja jer svaka, u ovih zadnjh 15ak dana, me podsjeca na neku stranku. A da ne pricam sto me isprepadose glavati politicari sa plakata. Haman nocne more imam.
Svejedno koja ce boja biti poslije izbora. Narod ce ostati u crnom.
Sad nasli da suosjecate sa gradjanima tuzle, i ko fol osudjujete zlocin, gdje ste bili sve ove godine, pa sta vi mislite da smo mi retardirani?? Sve šuplja priča
Očigledan je pakt između SNSD-a i SDA. Da nemaju jedni druge ne bi imali o čemu pričati. Toliko su uspješni u vođenju države da više nemaju šta ni obećati.
Od osudjivanja nema fajde, neka zavrnu rukave i urade nesto konkretno po ovom pitanju. Samo pricaju i pametuju...
Nego, KLIX jel vama SDA uplatila ovaj mjesec usluge? Ovaj mjesec bi trebali da trazite povisice. Narod se vise medjusobno mrzi!
Idioti ne gradite predizbornu kampanju na tuđim nesrećama. Šta imate reći nama živim, žrtvama vaše loše politike, vi borci za bolju prošlost.
I ovaj SDA pred izbore naso da se oglasava i da osudjuje sto se po ko zna koji put pominjena ova izmisljotina po pitanju nase rane - rane koju Tuzla NIKADA NECE I NE SMIJE zaboraviti!!! Kada ste do sad sutili,sutite i dalje!
Poslije ove zadnje 4 god. vladavine SDP-a i u mjesec dana rusenja,paljenja drzave BiH i blokiranja Sarajeva u reziji SBB Bosnjacki narod je veoma zabrinut za njihov opstanak i opstanak drzave BiH. Gradjani se spravom pitaju za koga glasati, za SDP, DF i SBB koje su prosrpski orijentisane i ponovo ocekivati Genocide, ili glasati za SBiH i SDA pa zivjeti kao do sada. Dakle Bosnjaci imaju ove dvije opcije, glasati za SDP, DF i SBB i prikloniti Srbiji i Srbima pa uskorije vrjeme ocekivati ponovo Genocid, ili glasati za SBiH i SDA pa zivjeti kao do sada.
Ove 4 zadnje godine su sve stranke bile u vlasti.
Izborna koalicija SNSD-SDA izgleda dobro napreduje sa trovanjem naroda na nacionalnoj osnovi bjezeci svijesno od socijalno ekonomskih tema......gospodo draga za mene ste procitana knjiga,zalim ljude koji lijezu na ovu pricu..........
razumijem cetnike da su rusilacki nasteojeni naspram bih i svega sto simnolizuje bih pa tako i prema sda ali su mi gori ovi balijanderi koji napadju jedinu stranku koja se bori za bih. nema bosne i bosnjaka bez jake sda
Nasli su sad u zadirati u tuzlansku najvecu ranu u svrhu prikupljanja izbornih poena.
Nista novo od četa,iznenadilo bi me da priznaju i jednu zrtvu nevinu.oni svoju "istinu " nek guraju,mi i cijeli svijet ćemo svoju...
SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA ETO VAM JOS JEDNOM 20 GODINA I AKOBOGDA JOS SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MENI DOBRO HVALA BOGU...A TEBI ĆE MOŽDA JOŠ BOLJE BITI SA USTAŠAMA U ZAGREBU...NEZNAM ŠTA RADIŠ OVDJE U BOSNI...
pa naravno SDA...da nece mozda SDP,DF i SBB osuditi kad su u taborima sa neprijateljima ove zemlje!!!!!!!
cime se ovi bave u svrhu predizborne kampanje...sramota samo cu to reci
Bio sam na Kapiji, i sad bih nekim S-H trebao dokazivati sta je i kako bilo. Ma sta me briga, takvi su i pucali sa Ozrena na Tuzlu. Zato skolujmo i ucimo svoju djecu da se nikad vise ne ponovi i ako opet pocne OSVETI.
...sama cinjenica da si bio na licu mjesta ne govori nista na temu manipulacije,lazi i podmetanja.....
goran.gogic.904 24.09.2014. u 22:32 0 ...sama cinjenica da si bio na licu mjesta ne govori nista na temu manipulacije,lazi i podmetanja..... Ne govori tebi koji mozda nisi ni bio punoljetan i koji si imao srecu da ne prisustvujes masakru i granatiranju. Svako ko zna ma svojoj kozi sta je granata nema potrebu da bilo sta i bilo kome objasnjava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ste retardirani, ljudi konstantno negiraju da su pobili djecu an Kapiji da su pobili ljude u Stebtenici, Podrinju, Prijedoru..... A vi pričate o tome kako je to dio kampanje. Imate li imalo mozga???
Pobili toliku djecu i hajvan, valjda Balija, napise da je Bakir najgore zlo za ovu zemlju. Pa De neka mi neko objasni taj mazohističko retardirani kompleks. Dakle kada bi mogli sutra bi nas sve ali sve do jednog pobili i mirno otisli na spavanje a mi se medjusobno jedemo i prodajemo sve principe za šamu vlasti. Jebo ti nas
Vidi lepi sto se tice zrtvovanja sopstvenog naroda radi uvodjenja sreijatske drzave u srcu Evrope od strane tvorca i ideologa Islamske deklaracije,nije i nece ostati tajna za nas normalne ljude koji umiju da razmisljaju sopstvenom glavom.....recimo kako objasniti samoubilacke akcije sirom svijeta od strane islamskih fundametalista,onoliko klanje u Siriji i na mnogim drugim mjestima sa vecinskim muslimanskim zivljem....jedan je odgovor a to je sveti rat ili dzihad protiv kako oni kazu nevjernika......i na kraju krajeva ko su oni i od koga su ovlasteni da govore tj vagaju ljude na vagi vjernosti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)