Komentari (648)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA raspala krimi organizacija a osudjuje fol nesto
@Automatic99 Asim,Amir,Mirza....
Bit ce ovakvih slucajeva sve vise. SDA je zavila zemlju i narod u crno i polako dugovi dolaze na naplatu. SDA se od svog nastanka bavila kriminalom, a zadnjih godina su otvoreno bez imalo srama i straha vezani uz mito, korupciju, pljacku, izdaju...
joj kad botovi stanu polemisati o nekoj sda ... ko oni zabrinuti...
Krivo SDA-ovcima sto ih je neko preduhitrio. Prebise covjeka a oni glavna mafija, gdje ce to...
Najlakše je osuđivati, samo to i znate a svoja govna pod tepih gurate. Gotovi ste svi zajedno sa poglavicom, još malo!
U SANSKOM MOSTU SAMO OSTALA NJEGOVA FAMILIJA, A GRADJANI SANSKOG MOSTA SU NJEGOVI NEPRIJATELJI, PROTJERAO JE 20 000 SANJANA U ZADNJI 10 GODINA !
Ko će koga nego SDA svog hahahahhaha
Sinoc na Fb citam kako je provocirao mladica i prijetio rijecima: Jel' ovo Serin mali? Reci babi da nikada, dok ja hodam i dok sam ziv, nece dobiti dozvolu koju trazi"! Pridje golobradi djecak i opuca SDA kabadahiji dva samara. Toliko o SDA kabadahijama, njihovoj moci pa i hrabrosti.
MA SAMI GA PREBILI, PA SAD KAO OSUDUJU , TO JE NA SVE SPREMNO MEEEEE
unutarstranacki obracuni
SDA lopovi
a kad njihove udaraju tad osudjuju
kad oni udaraju to je ok
uu ovaj momak ima potenicajala....97 a ne hebe SDA vec!!! bice nesto od njega.AFERIM momicno!!!!
Neka je svaka cast, treba redom ici i cistiti nebitno ko je pa dosta vise raja da nas sviju jebu u mozak, toliko nam dobro da nemora se reagovati, samo silom nema vise milom pa 25 godina je dosta
udrite se međusobno!!! ulazimo u drugu fazu SDA raspada!
Sda koga je postavkjala postavila je narod se je probudio dosta je više samo se oktobar čeka!!
Pa imate obraza vi osuđivati.