Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećeš Zukiću razbojniče !
@Hazbulator1189 Ironija bh javnosti, posebno ove na klixu je da imas 90% pluseva na ovaj komentar dok istovremeno tih istih 90% traze oporezivanje kladionica!
jel ovo onaj sto u Visokom ima 100 duluma medvjeda i pola zoloskog vrta na rancu ??? SDA BAGRO nad Bagrama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo mi recite otkud Zukicu onolika imovina... Pa i ja radim za dobru platu pa nemam stan u Zagrebackoj od 100 m2, nemam kucu na 4 sprata koju izdajem, nemam drugu kucu odma do te, nemam imanje OGROMNOOOO, nemam bijesno auto, nemam jos jedan stan... Nije ni njegovo maslo za Ramazana.
Nema veze ko je transparent postavio... na njemu stoji istina. Zukić JESTE LOPOV. A lopovska SDA i dalje brani svoje lopove.
ne kontam brate ne valja vam kad se krade, ne valja vam kad se radi, ne valja vam kad se ne radi. Ako cete pljuvati bez obzira na sadrzaj vijesti onda Bgt ne komentarisite i ne ponavljajte se ko papagaji. Ne znam kad sam zadnji put procitao objektivan komentar na klixu
haj ne budite papci makar jednom i vrednujte stvari kakve jesu. Stvari stoje tako da Zukic jeste uradio hrabar potez i cinjenica jeste da Herceg Bosna smrada, sto je i logicno je valja se odreci silne love.
J.te ispade Zukic neki borac za bolju BiH
djetetam oni da mogu porez na namaz bi stavili i molitve .... samo daj para a para nidze ... te cigare te gorivo te ovo te ono ... da ce se te pare iskoristit a ne pokrast pa haj uzas djetetam
SDA i HDZ, kao u onoj nekad popularnoj pjesmi: Lopov lopova uvijek osjeti, znaš ti ko sam ja, znam ja ko si ti...J.ebo vas Šaronja Zukić i svi oni akademici kockastih glava u svim strankama.
Dobro SDA, recimo da ste u pravu sto se tice odbrane svog covjeka, ali hajte molim vas o
Odgovor SDA: "Nedopustivo je da se priređivači igara na sreću nalaze u povlaštenom položaju u odnosu na druge privredne grane. Također,nedopustivo je da se osnovne životne namirnice kao i lijekovi oporezuju dok kladionice nisu uvedene u PDV sistem.
EH, klađenje je lijek za dušu, pa jel nam onaj razbojnik Fadil treba da i dušu oprezuje ?? A glede Hrvata, pa još su stari Rimljani imali izreku: OSNOVNIH ŽIVOTNIH NAMIRNICA i IGARA !
seronje pred izbore podižu tenzije, pale crkve, pišu transparente, ko fol se oni bore za BiH i za njene građane. Banditi samo se bore za sebe, ovako podignu prašinu a poslije izbora ponovo isto,
Covjek, dama, sakriven iza dimija izbjegao vojnu obavezu, nije dobio dio tala od kladionica pa ga SDA pravi herojem. Malo morgen SDA-ovci, najveci lopovi u drzavi, odnosno odakle Amiru Zukicu tolike nekretnine, jel platio porez na njih.
tiskati još po jedan za svakog kandidata.
napraviti verziju 2 transparenta sa izmjenjivim prezimenom.
samo ga okrenuti i u drugom smjeru.
Ovdje narod proziva Zukića, a ne bavi se konkretnom temom. Niko nikog ne tjera da glasa za Zukića i za SDA, niti ja glasam. Ali ako hoćemo normalnu državu moramo se boriti protiv svih vidova zloupotreba, neplaćanja poreza i nezakonitog bogaćenja pojedinaca. Šta me briga ko je to predložio, bitno je da je ispravno.
@kraftwerk kud će veči biznis od politike na Balkanu :)
Zastupnicikao sto je Amir Zukic su heroji u miru i mi to trebamo postovati. Rijetko se u ovoj drzavi uspije izglasati zakon da je od opsteg dobra za cijelu zajednicu a na ustrb pojedinaca