Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali primitivni zeleni se sluze svim i svakim da bi bili u medijima ! Opozicionari, zaboravljenii od svih. Ovo ih vraca u javnost na sedmicu dvije! Tuzno cim se bave mali, malecki opozicioni zeleni!
Primitivni trojkasi se oglasavaju, vele izdajnici sve dadoste Dodiku i Covicu za red fotelja.. a vidi sta vam rade i kako vas za nos vucu...
E cuj Nes nekakav faktor.Mogli su zvati i Rumenks Efendica u vlast u Hnk iako mu Sbih nema ni u tragovima u Hercegovini.
Nek ne popustaju...nek ostane ovako i dalje,meni svedno
Ne krivim ih sto idu sa HDZom moraju s njima, s kim ce drugo, nego ih krivim sto nisu nista za jacanje drzave uradili 30 god, samo svoje pozaposljavali...
Ness 3 u 1
Tesko ce ovo pasti Sejdi. Izgleda da su SDA i NES novi najbolji frendovi, a da je DF ispusio foru. S druge strane, jednako je moguce da je SDA samo usisala DF.
Gledao sam onog Ogresevica Nes neki dan kao on 100% ocekuje ulazak u vlast,jer mu je Sda obecala i kao on se bori za drzavu,jao jao koja sprdacina sa narodom,sad se sjetio branit, a bio u vlasti od 95 godine i to u Sda pa formirao ASda pa sad propali Nes sa kriminalcem Ibrom Hadzibajricem i jos ga brani,koji licemjer od covjeka,kao on za drzavu a Hadzibajric ostetio drzavu za milione,prevario gradzane i on mu dobar,ma Pablo Eskobar je mala maca za ove nase krimose.
prica o tzv. izdaji je procitana od strane građana. izbori za nacelnika Starog grada to potvrđuju.
Sve bitne funkcije u državi vode srbi i hrvati, a to u vrijeme SDA nije nikad moglo, Samo da se zna o izdajnicima trojkinim. Prodanim dušama, nikad gore vlasti nije bilo.
Ness će u Neretvu..hahahaha
NE!!! SA IZDAJNICIMA I ONIM KOJI KAČE IZRAELSKE ZASTAVE. Nek idu u koaliciju Skim hoće, SDA bolje u opoziciji nego biti saučesnik podrške ubicama djece u Palestini.
Nazalost u HNK i SBK nemoze se vlada formirati bez HDZ i SDA.. zato se mora zajendo i ako se nece, nema izbora
A sta je to briga SDP sto bi SDA uvela NES u vlast? SDA ima 7 ruku i bez nje nema vlade, dok bez minornog SDP se moze. Ali prljava igra je tu izmedju HDZ i SDP da bi se docepali vlasti I onda preglasavali SDA
Znaci trojkasi ga puše
Mislim da ce s Bayernom
Bez SDA nema vlade, jer da ima odavno bi HDZ sa veleizdajnicima iz trojke to formirali, kao sto su na Federalnom i drzavnom nivou.. U HNK i SBK se nemoze formirati vlade niti bez SDA niti bez HDZ, takav je sistem gdje je potrebno 2/3.
Medenko je poprilicno pametan decko.